Luk

FC Köln indgår samarbejde med japansk klub

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Hokkaido Consadole Sapporo - Sanfrecce Hiroshima
J. League (26/09)
Oddset 2,25 3,40 3,05
bet365 2,25 3,10 3,20

FC Köln har indgået et samarbejde med den japanske klub Sanfrecce Hiroshima, blandt andet for at øge bevidstheden om den tyske klub i Asien.

Kendskabet til den tyske klub FC Köln skal udvides i Japan.

Derfor har Bundesliga-klubben indgået et samarbejde med Sanfrecce Hiroshima fra J. League for de kommende to et halvt år.

Samarbejdet vil byde på alt fra trænerkurser, træningslejre og en 'intensiv udveksling på ungdoms- og scoutingområdet i begge klubber', lyder det.

FC Köln ønsker også at øge bevidstheden om klubben i Asien og erhverve nye partnere, ligesom der skal planlægges ledelsesseminarer i både Köln og Hiroshima.

- Målet er at opbygge et netværk, som begge klubber vil få gavn af på lang sigt - sportsligt og økonomisk, siger FC Köln-præsident Werner Wolf.

FC Köln har længe været tæt forbundet med Japan. Yasuhiko Okudera kom i 1977 til FC Köln som den første japanske spiller i Europa nogensinde, og han var en del af en meget succesfuld periode for den tyske klub, der vandt The Double i 1978.

Den japanske elektronikvirksomhed Pioneer blev i 1979 den første trøjesponsor i 1979, ligesom japanerne Tomoaki Makino, Kazuki Nagasawa og Yuya Osako har spillet for klubben.


Af Sara Margren
Lørdag 25. september