Luk

FC København køber 16-årig norsk stopper

| International | 11 kommentarer

Infoboks

FC København - AaB
Superligaen Grundspil (18/07)
Oddset 1,60 4,10 5,30

FC København har fredag købt den 16-årige norske stopper Ethan Amundsen-Day, der kommer til klubben for Frederikstad FK i Norge. 

FC København har fredag været på indkøb hos norske Frederikstad FK, hvor de har hentet den 16-årige stopper Ethan Amundsen-Day, der både har norsk og engelsk pas. 

Ham er der store forventninger til fra Mikkel Køhler, der er Head of Recruitment i FCK's talentafdeling.

- Ethan er i vores øjne et talent på internationalt niveau, og han har potentialet til at gå hele vejen hos os, hvis vi sammen lykkedes med få taget de rette skridt.

- Vi har scoutet ham igennem en længere periode og havde ham på træningsophold i FCK i sommeren 2020, hvor han viste, at han er et stort talent med de helt rigtige kompetencer både on pitch og off pitch.

- Ethan har en top fysisk pakke og en rigtig god venstrefod. Han er en stærk personlighed, der kommer med naturlige lederegenskaber og det helt rette mindset for at spille i en klub som vores.

- Samlet set er han en spiller, der har mange redskaber og forudsætninger for at slå igennem, selvom han, som alle unge spillere, selvfølgelig også har udviklingsområder, siger Mikkel Køhler. 

Ethan Amundsen-Day er på det norske U16-landshold. 


Af Andreas Roesen
Søndag 20. juni
Lørdag 19. juni