LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FC København skifter testmodstander i Dubai

| Superligaen | 4 kommentarer
Ståle om omdiskuteret Dubai-tur: Kan man tage til Tyrkiet? Kan man spille i Rusland, når de invaderer Krim-halvøen?
Parken bekræfter udenlandsk interesse - men storaktionærer vil IKKE sælge
Onside retro: Erik Mykland på druktur tre dage inden FCK's forårspremiere
FC København skifter testmodstander i Dubai
Foto: Getty Images

Infoboks

Örebro - IFK Mariehamn
Træningskamp (23/03)
bet365 1,44 4,50 5,00
FC København skal møde svenske Örebro SK i stedet for hviderussiske Dynamo Brest, når klubben senere på måneden tager til Dubai på træningslejr.

Når FC København senere på måneden drager til Dubai på træningslejr, så skal klubben alligevel ikke møde hviderussiske Dynamo Brest, som det ellers først var planlagt.

I stedet skal FCK møde svenske Örebro SK, som gør sig i den svenske liga.

Hvad, der har forårsaget ændringen, melder FCK intet om på sin hjemmeside

Udover Örebro SK skal FCK møde FC Astana fra Kasakhstan og amerikanske New York City FC på træningslejren i Dubai.

Inden turen går mod sydligere himmelstrøg skal FCK møde FC Roskilde hjemme i Telia Parken.


Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

4 kommentarer

JakobFC 16:07          
Det er en skam at nordens flagskib ikke vægter menneskerettigheder ligeså højt som fx Malmø og Rosenborg. Men man må vel ofre sig hvis man vil spille træningskampe mod fodboldeliten (Astana, New York og Ørebro)
SW6 16:21          
Hold nu op med det menneske rettigheds vrøvl. Danmark overtræder ligesom mange andre lande i vesten menneskerettigheder og har gjort det med mellemrum. USA er vel et af de lande som menneskerettigheds organisationerne har været mest efter i de sidste 25 år og Ingen ville jo brokke sig hvis FCK valgte at tage derover.
Man tager derhen hvor forholdene er bedst ift prisen, og hvor man rent sportsligt får mest ud af det. EOD!
Mickey HFH 08:02          
Hold nu op. Det handler om sport det er, ikke om politik. FCK får de bedste forudsætninger ved at tage til Dubai og holde træning, og hvis de boycottede, ja så ville det sgu ikke ændre noget som helst. Derudover, så er Dubai jo en kæmpe indrejsestat, hvor expats tager til fra hele verdenen for at arbejde, og gør det under bedre forhold end mange andre steder. Jeg ikke at Dubai ikke er lusket på nogle områder, men der høre til blandt de mere venligtsindede ørkenstater, så ser ikke det store problem i at FCK tager derover
JakobFC 12:18          
Der er andre der ved mere om emnet end mig, men at sammenligne vores egne brud på menneskerettighederne med Dubais er virkelig forkasteligt.

For yderligere dokumentation har jeg sakset et godt indlæg på sidelinien.dk:
Dubai og Abu Dhabi er praktisk talt én og samme ting. Det er bare Dubai der har fået al PR-arbejdet. Abu-dhabi er det politiske og økonomiske omdrejningspunkt i UAE. UAE som er Saudi Arabiens vigtigste støtte. De har leveret våben til den Saudiske hær og UAEs luftvåben har været på bombetogter i Yemen.

FN har også fastslået at de slavetilstande der er I Dubai er de samme som Qatar er blevet anklaget for at bruge, mens de har gjort klar til VM. Et arbejde der er estimeret til at have kostet 4000 mennesker livet. Flere end der døde i WTC. Mennesker som har fået frarøvet deres pas og arbejder 12 timer om dagen til en nærmest ikke eksisterende løn.

At sige Dubai er bedre end de andre lande i det område er sådan set bare og formidle områdets propaganda så flere turister rejser dertil. Det virker helt skørt at hjælpe dem med at tegne et glansbillede som både FN, hjælpeorganisationer og store internationale medier flere gange over de sidste mange har år har skudt i sænk.

Jeg kan ikke forstå hvordan man kan få sig selv til at lukke øjnene for de her historier for sol-garanti. Alle de andre argumenter med indbrud i omklædningsrum og glade spillerkoner, virker som er sært argument for at få sportsligt udbytte af en træningslejr.

https://www.smh.com.au/world/dubai-i...15-gm6mdl.html

https://www.thenewsminute.com/articl...ted-gulf-72179

https://www.independent.co.uk/voices...i-1664368.html

https://old.danwatch.dk/nyhed/migran...bageholdt-pas/
Fredag 22. marts