Luk

Luk

FC København udlejer igen midt til HB Køge

| NordicBet Liga | 5 kommentarer

Infoboks

HB Køge - Hobro
1. division nedrykningsspil (28/05)
Oddset 2,25 3,45 3,00
bwin 2,30 3,50 2,75
bet365 2,37 3,50 2,90

FC København har endnu en gang valgt at udleje Marko Stamenic, da newzealænderen vender tilbage til HB Køge, hvor han også var i efteråret.

Efter et halvt år i HB Køge vendte Marko Stamanic tilbage til FC København ved årsskiftet, og derfor har han været med til forberedelserne til det kommende forår.

Man får dog ikke lov til at se Stamanic i 3F Superligaen i denne sæson, da han endnu en gang er blevet udlejet til HB Køge i 1. division.

- Marko er inde i en rigtig positiv udvikling via det ophold, han har haft i HB Køge, hvor han har spillet en masse seniorkampe Målet med den her aftale er, at han fortsætter den udvikling i et godt miljø, og så ser vi frem til, at han kommer retur til sommer, udtaler sportsdirektør Peter Christiansen.

Glæden er også stor i HB Køge, da Stamenic var en vigtig for klubben i efteråret.

- Vi er virkelig glade for at FCK er gået med til, at Marko kan fortsætte hos os. Det er optimalt for os. Marko viste sit høje niveau i efteråret, hvor han gjorde det godt og fik sat sit aftryk på holdet. 

- Han kender klubben og er en god dreng, der passer godt ind her, så det er den bedst tænkelige løsning for os, siger HB Køge-direktør Per Rud til klubbens hjemmeside.

19-årige Marko Stamenic nåede ti kampe for HB Køge i 1. division i efteråret, hvor han en enkelt gang fik nettet til at blafre.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Raymund Nelausen
Fredag 27. maj