LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

FC Köln hyrer Holstein Kiel-træner

| Tyskland | 6 kommentarer
FC Köln hyrer Holstein Kiel-træner
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Heidenheim - Holstein Kiel
2. Bundesliga (30/01)
bet365 2,40 3,50 2,75
NordicBet 2,45 3,35 2,75
Oddset 2,40 3,35 2,75

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Markus Anfang skal fra sommer stå i spidsen for FC Köln. Den 43-årige tysker kommer til Köln efter en meget succesrig tid hos Holstein Kiel.

FC Köln har ansat den 43-årige tysker Markus Anfang som manden, der skal efterfølge Stefan Ruthenbeck på trænerposten i den kommende sæson.

Markus Anfang har underskrevet en treårig aftale og tager sin assistent fra Kiel, Tom Cichon, med til Köln.

Anfang har været cheftræner i Holstein Kiel siden sommeren 2016. I sin første sæson sikrede han oprykning fra 3. Liga til 2. Bundesliga.

I den næstbedste tyske række har Holstein Kiel imponeret stort og ligger i skrivende stund på tredjepladsen, som betyder, at holdet skal spille oprykningskamp mod et Bundesliga-hold.

Markus Anfang har en fortid i Leverkusen, hvor han fra 2013 til 2016 var træner i klubbens ungdomsafdeling. Han har selv spillet Bundesliga-fodbold hos Schalke 04, Duisburg, Fortuna Düsseldorf og netop FC Köln.

Han tager som nævnt over efter Stefan Ruthenbeck, der blev ansat, da Köln fyrede Peter Stöger tilbage i december. Det er planen, at Ruthenbeck selv fortsætter i Köln, når han til sommer stoppper som cheftræner.

FC Köln er lige nu på sidstepladsen i Bundesligaen, så Markus Anfang kommer formentlig til at arbejde med et hold i den næstbedste række. Skal Köln overleve, skal klubben vinde de sidste fire kampe, mens et af holdene over stregen skal smide det hele. Der er således ni point op.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 22. januar