LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FC Midtjylland forlænger med Kristian Bak

| bold.nyt | kommentarer
FC Midtjylland forlænger med Kristian Bak
FC Midtjylland har forlænget sin kontrakt med 22-årige Kristian Bak Nielsen, som klubben vurderer blandt landets fem bedste forsvarere.

Kristian Bak Nielsen var angriber, da han gik ind i seniorrækkerne som stortalent i FC Midtjylland, men hans omskoling til forsvarer har været en stor succes. Med sin hovedstødsstyrke og fysiske styrke har Kristian Bak udviklet sig til en af SAS Ligaens mest dominerende centerforsvarere - ifølge FC Midtjyllands sportsdirektør en af rækkens fem bedste!

- Kristian nærmer sig det ultimative som fodboldspiller. Det er en ung fyr med kæmpe potentiale, og som jeg ser det, er han en af de fem bedste forsvarsspillere i landet. Han har sat skub i en kometkarriere. Det er jo enormt, som han har udviklet sig inden for de seneste par år, og i dag er han en ekstrem vigtig brik på holdet, roser Ørgaard overstrømmende den unge spiller - selvom Kristian Bak allerede har sat sin signatur på en kontraktforlængelse.

Kristian Bak Nielsen er nu FCM-spiller frem til udgangen af 2007, og det passer også den unge forsvarer fint, at han på den måde har fået sin fremtid lagt i sikre rammer.

- Vi er nået frem til en rigtig god aftale, og jeg har det kanon godt i klubben. Mit samarbejde med både Erik Rasmussen og ledelsen fungerer fint, og jeg kan faktisk lide alt omkring mig. Jeg har derfor heller ikke været i tvivl om, om det var rigtigt at forlænge, siger Bak Nielsen.

Hverken Kristian Bak Nielsen eller sportsdirektør Jens Ørgaard lægger skjul på, at de ser både landsholdskarriere og udlandskarriere i krystalkuglen, hvis spilleren fortsætter sin udvikling.


Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Carsten Johansen
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april