Luk

FC Midtjylland slog Horsens i målorgie

| Superligaen | 22 kommentarer
FC Midtjylland slog Horsens i målorgie
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

AC Horsens var foran to gange mod FC Midtjylland, men midtjyderne kom stærkt tilbage og vandt 5-2. Startdebutanten Gustav Wikheim og Rafael van der Vaart scorede begge for første gang.

Kampen åbnede i et hæsblæsende tempo, og efter seks minutters spil begik Patrick Banggaard straffespark på André Bjerregaard. Kim Aabech var sikkerheden selv fra ellevemeterpletten og sparkede AC Horsens på 1-0.

FC Midtjylland svarede dog allerede igen tre minutter senere, hvor Jakob Poulsen med et frækt chip fandt startdebutanten Gustav Wikheim, som tog bolden ned med brystkassen og resolut sparkede udligningen til 1-1 i nettet.

Aabech var tæt på at lyne endnu engang for gæsterne øjeblikke senere, men en pragtredning af Johan Dahlin holdt gæsterne fra fadet.

Efter 21 minutters spil kunne Dahlin dog ikke stille meget op, da Hallur Hansson fra kanten af feltet krøllede en forrygende flot 2-1-scoring i nettet.

FC Midtjylland kom dog tilbage nok engang, da Rafael van der Vaart med et hårdt fladt spark sendte sin første Superliga-scoring i nettet til 2-2, som var stillingen, da de to hold gik til pause.

AC Horsens virkede udmattede som anden halvleg skred frem, og efter ti minutters spil faldt scoringen til 3-2, da Andre Rømer forlængede et indlæg, som Mikkel Duelund heade ind tæt under mål.

I det 78. minut kom hjemmeholdet igen på scoringstavlen. Filip Novak headede et hjørnespark videre mod indskiftede Paul Onuachu, som med baghovedet dirigerede bolden det sidste stykke over målstregen.

Det blev endnu værre for Den Gule Fare to minutter inden slutfløjtet. Rilwan Hassan serverede bolden for Mikkel Duelund, som med et tørt hug sendte 5-2-scoringen i nettet.

AC Horsens formåede aldrig at svare igen, og FC Midtjylland vandt derfor et usandsynligt underholdende opgør med 5-2 og går forbi Randers FC og AaB i tabellen.

Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Tobias Boldt Bendsen

22 kommentarer

EfB 1924 19:52          
FCM fansene har været meget efter Thorup, men stadigvæk kommer resultaterne. Det er ikke voldsomt flot spil, men effektivt på deres dødbolde som sædvanligt.
MagnumSum 19:54          
Kom gerne med alle jeres negative kritik af JT her ............... ;)
TR1986 19:57          
-
AlstrupLFC 19:58          
Flot, stærk 2. halvleg af drengene. Der ser vi sgu, hvad de er i stand til, når de ikke losser lange bolde frem ad banen hele tiden. Horsens gik dog fuldstændig død i 2. halvleg, og det var ikke meget modstand de kom med. Synes, at deres bredde - eller mangel på samme - blev udstillet i dag

Og lad os så blive enige om (Thorup!), at Wikheim og Duelund starter inde fra nu af, og at Riis erstatter Banggaard.
billebums 20:00          
Det var da kun 1 mål der blev scoret ved dødbold. Nuvel, 2 hvis man tæller målet med hvor der blev spillet lidt rundt efter dødbolden.

Kritik af Thorup er der stadig, bl.a. hvorfor bruger han Rømer for tiden? Eller hvordan kunne de lukke 2 mål ind mod Horsens? Et hold der ikke må få så mange chancer de fik :)
Men det er rigtigt, en træner skal jo kun præstere i hver 5-7 kamp xD
olfro 20:00          
Jeg er spændt på at høre, hvad fansenes stilleleg gik ud på?
Det var ikke let at høre, at FCM var på hjemmebane.
Kagen 20:00          
Sådan går det når pengene ikke er der til at få bredden :)
Tirsdag 16. juli
Mandag 15. juli