Luk

FC Nordsjælland blev nedlagt af russere

| International | 7 kommentarer
FC Nordsjælland blev nedlagt af russere
Foto: Getty Images

FC Nordsjælland tabte onsdag 0-2 til russiske CSKA Moskva i en træningskamp.

FC Nordsjælland spillede onsdag træningskamp mod russiske CSKA Moskva på holdets træningslejr i Spanien.

Flemming Pedersen stillede med et profilrigt hold fra start - krydret med den 18-årige finske midtbanespiller Oliver Antman samt den 19-årige ghanesiske angriber Mohammed Diomande.

CSKA Moskva bragte sig foran efter godt et kvarter, da kroatiske Nikola Vlasic fuldendte en omstilling og sparkede kuglen ind til 1-0.

FC Nordsjælland kørte i perioder bolden fint rundt, men det lykkedes dem ikke for alvor at blive farlige før pausen.

Kort inde i anden halvleg blev det så 2-0 til CSKA. Abdul Mumin fik ikke clearet bolden ordentligt, og så kunne Ilzat Akhemtov banke bolden i nettet efter et par hurtige fødder fra holdkammeraterne.

Isaac Atanga havde i anden halvleg flere gode tilbud foran kassen, ligesom Mumin mod slutningen blev spillet fri - men sendte forbi mål. Derfor endte det 2-0.

Træningskampen var FC Nordsjællands sidste på træningslejren i Spanien, og fredag flyver truppen hjem til Danmark.

Køb billetter til FC Nordsjællands kommende hjemmekampe her!


Af Sara Margren

7 kommentarer

FC Nordsjælland 19:21          
Det var et helt retvisende resultat som der ikke kan protesteres imod. Det var lidt mænd mod drenge i kampen - omend drengene gjorde det ret godt.

Ganske rigtigt havde FCN bolden rigtig meget i 1. halvleg og kørte den fint rundt i kombinationer og formåede at spille bolden så hurtigt rundt at CSKA ikke rigtig kunne få sat et pres ind, men det så ikke ud til at genere russerne der holdt FCN fra chancer og viste klassen i et par omstillinger.

I 2. halvleg overtog CSKA mere af spillet.

Jeg synes FCN ser noget udfordret ud på højre wing hvor Atanga ikke kunne bidrage med andet end sin fart. Man kunne også mærke savnet af Damsgaard på venstre wing hvor Antman i stedet spillede. Det efterlod Kudus meget alene. Kudus var til gengæld et monster på banen og det irriterede tydeligvis russerne at de ikke kunne få bolden fra ham og han kørte rundt mellem dem. Kudus var helt klart MOM for FCN og måske endda blandt alle spillere.

Resten af holdet gjorde det egentlig fint, men var bare oppe mod en klassemodstander (CSKA er nr. 32 på Uefa´s ranking). Diomande var også en ny spiller og blev prøvet på venstre wingback, men var ikke på det niveau som Mathias Rasmussen normalt viser.

Det ser således godt ud frem mod foråret hvor FCN bør være rimelig sikre på top-6 slutspil - dog med lidt bekymring på højre wing. På den anden side så møder Atanga nok ikke samme modstand i Superligaen og vil formentlig præstere bedre.

FCN´s start-11´er:

Larsen

Kian H - Mumin - Yttergaard

Thycosen - Yttergaard - Kofoed - Diomande

Atanga - Kudus - Antman
jcrap 19:46          
Har ikke set kampen men lyder som om alt er ved det gamle: Mumin laver hjerneblødninger og Atanga løber sig til chancer han brænder :-)))
FC Nordsjælland 21:02          
@Jcrap

Ikke enig - udover Atanga. Mumin spiller en solid kamp og begår én fejl højt på banen. Spillet flød godt. Der var ikke specielt mange lange bolde. FCN var oppe mode et klassehold og det man kan tage med fra kampen er velsagtens at man er kommet op i tempo efter at have mødt en klassemodstander.

FCN ligner et hold der havner i top-4. Det spil der blev vist var bedre end hvad vi så i efteråret.
Vardy-pardy 22:10          
Hvorfor spillede Damsgaard ikke?
jcrap 22:20          
@fcn

Fedt håber du får ret :)

Min anke med Mumin er stadig at han kan spille nok så fint i 85 min men der skal bare heller ikke mange fejl til man altså taber en fodboldkamp. Og med ham er det bare nærmest i hver kamp han koster
Nordic1921 03:02          
Farum kommer ikke i top6
FC Nordsjælland 07:48          
Hvorfor spillede Damsgaard ikke?
Aner det ikke - forhåbentlig bare en mindre skade.
Farum kommer ikke i top6
Baseret på hvad?
Fredag 28. februar
Torsdag 27. februar