LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FC Nordsjælland skriver med ung ghaneser

| Superligaen | 9 kommentarer
Falk og FCK viste igen klasseforskel i Parken
FC Nordsjælland skriver med ung ghaneser
Foto: FC Nordsjælland
18-årige Abdul Mumin har fået kontrakt med FC Nordsjælland. Mumin har gået på Right to Dream-akademiet i Ghana, som er en af FC Nordsjællands samarbejdspartnere.

FC Nordsjælland har skrevet kontrakt med den 18-årige forsvarsspiller Abdul Mumin, som kommer til klubben fra FC Nordsjællands samarbejdspartner Right to Dream-akademiet i Ghana.

- Det er en stor mulighed for mig for at præstere. Det er en god klub med masser af gode mennesker, som kan støtte mig og sikre, at jeg præsterer på best mulig måde, siger Abdul Mumin til akademiets hjemmeside. 

- Jeg ved, at jeg skal arbejde hårdt og så må tiden komme, hvor jeg bliver en del af førsteholdet. Det vil tage noget tid, før jeg kommer helt på plads i FC Nordsjælland, siger han videre.

Abdul Mumin skal i første omgang spille på FC Nordsjællands U19-hold.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Philly 15:53          
Må de skrive kontrakt med U18 spillere fra andre kontinenter? Så vidt jeg husker var det netop dét, der gav Barcelona transferkarantæne.
mikkel705 16:11          
Underholdende at følge dem i deres forsøg på at kavr Eb Kaje???
JG-FCN 16:14          
Nu stopper det... Det er simpelthen en joke det her. Endnu en ligegyldig ghaneser? Tror simpelthen en del af aftalen med Right to Dream er at FCN kun må hente spillere derfra. Suk... Det her er tragikomisk.
SAK 16:34          
Hold kæft det er stramt at være FCN-fan lige nu.
Dr.Syg 16:45          
Særligt fjollet virker det, når nu ingen af dem får nævneværdig spilletid på førsteholdet - eller lader til at have kvaliteter, der berettiger til det.
Jennerdrengen 18:33          
Må de skrive kontrakt med U18 spillere fra andre kontinenter? Så vidt jeg husker var det netop dét, der gav Barcelona transferkarantæne
Han er 18 og ikke længere U-18 spiller.
nderholdende at følge dem i deres forsøg på at smide alle Emre Mor pengene ligegyldige steder hen fremfor at forbedre deres hold
Han kommer på fri transfer og har formentlig fået en lærlingekontrakt til ca. 25-28.000 om måneden.
u stopper det... Det er simpelthen en joke det her. Endnu en ligegyldig ghaneser? Tror simpelthen en del af aftalen med Right to Dream er at FCN kun må hente spillere derfra. Suk... Det her er tragikomisk.
FCN har en målsætning om i så høj grad som muligt at være selvforsynende med talenter fra de to akademier. Formentlig vil vi se 2-3 spillere fra hvert akademi komme på holdet pr. år som en fødekæde til Superligaholdet. Abdul Mumin er i første omgang hentet til U-19 holdet og har derfor umiddelbart ingen indflydelse på transfers til Superligaholdet. Han er derimod et talent der på sigt kan indgå på Superligaholdet.
Særligt fjollet virker det, når nu ingen af dem får nævneværdig spilletid på førsteholdet - eller lader til at have kvaliteter, der berettiger til det.
Hos FCN invester man kun meget sjældent i "navne" der skal gå direkte ind i start-11´eren. I stedet investerer man i spillere der med tiden kan udvikles til at blive navne. De spillere der er kommet til skal ses som talenter der skal udvikles og med tiden kan indgå på 1. holdet. Hvad angår kvaliteter, så har alle spillere opnået resultater som ingen danske ungdomshold nogen sinde har opnået og, har været med til at slå verdens bedste ungdomshold.
Bastero 21:37          
Sagen er vel i bund og grund, at FCN er et fodboldfirma og ikke en fodboldklub. Som i andre firmaer er blikket primært rettet mod bundlinjen og ikke mod sportslige triumfer...desværre!
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april