Luk

FC Porto så rødt i deler mod Atletico Madrid

| Champions League | 5 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - FC Porto 0-0
Champions League gruppe B
90' 0-0 Chancel Mbemba

Atletico Madrid og FC Porto spillede onsdag aften 0-0 i Champions League, hvor Luiz Suarez i overtiden var tæt på at blive matchvinder efter et rødt kort til Porto.

De spanske mestre fra Atletico Madrid skulle onsdag aften også i kamp i Champions League, da de tog imod FC Porto hjemme på Wanda Metropolitano.

Her var det Luis Suarez og Joao Felix, som startede i front mod portugiserne, men de fik svære arbejdsbetingelser i et opgør, hvor det ikke var mange chancer, som fansene på stadion blev forkælet med.

Det bedste forsøg før pausen tilfaldt dog hjemmeholdets Suarez, som tog chancen på et direkte frispark 25 meter ude. Her fik angriberen sendt et godt forsøg afsted mod mål, men der kom for meget kraft på forsøget, der røg tæt over mål.

FC Porto virkede som et mandskab, der var godt tilfreds med det ene point, og derfor var deres offensive spillere stort set ikke i fokus, medmindre de var nede og forsvare foran eget mål. 

22 minutter før tid var Atletico Madrid tæt på det forløsende mål, da Angel Correa kom frem til et godt skud fra en spids vinkel, men gæsternes Diogo Costa hev en stor redning frem inde på stegen og formåede at sende bolden ud til hjørnespark.

FC Porto var dog 11 minutter før tid tæt på at stjæle alle tre point, da Mehdi Taremi fik sendt bolden over stregen efter forfærdeligt forsvarsspil af Atletico Madrid. 

Målet blev dog underkendt, da Taremi ramte bolden med armen, inden den røg i mål, og så måtte gæsterne igen ned og forsvare deres eget mål i jagten på point,

Selvom det var en chancefattig kamp, kom der alligevel stort drama i slutminutterne, da Chancel Mbemba blev udvist med et rødt kort, hvor Suarez efterfølgende fik chancen på et frispark.

Her var angriberen endnu en gang tæt på en scoring, men Suarez manglede det sidste held, og dermed endte opgøret mellem Atletico Madrid og FC Porto med 0-0.


Af Raymund Nelausen
Mandag 25. oktober