Luk

FC Roskilde binder 20-årig midtbanespiller

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Den unge midtbanespiller Henrik Ravensbeck har fået forlænget sin aftale i FC Roskilde, meddeler 2. divisionsklubben.

Onsdag kommer til at byde på en række forlængelser med unge spillere i FC Roskilde, skriver klubben på egen hjemmeside.

Første mand i rækken er 20-årige Henrik Ravensbeck, der har fået forlænget, men Roskilde oplyser ikke, hvor lang den nye aftale er.

Forlængelsen vækker dog glæde hos sportschef Anders Theil.

- Henrik er en spændende spiller, som har været igennem FCR’s gode talentarbejde, som siden er blevet til RB Elite. Han er meget arbejdsom og kommer godt rundt på banen - har samtidig et godt blik for spillet og et godt spark. Han har fået en del spilletid allerede, så det bliver spændende at følge ham, siger Anders Theil til klubbens hjemmeside.

For hovedpersonen var det heller ikke et svært valg at forlænge aftalen.

- Jeg har valgt at forlænge med FC Roskilde, da jeg føler at det er det rigtige skridt for mig, i forhold til min udvikling på banen. Jeg har været her siden U14, så jeg er meget tæt knyttet til denne klub, og det gør også at jeg har stor respekt og loyalitet for klubben, fordi jeg altid har elsket at spille her. 

- Trænings- og spilmiljøet er rigtig godt her, og det spiller også en stor rolle. Jeg vil gøre alt for denne klub og for, at byen klarer sig så godt som muligt. Jeg glæder mig til forårssæsonen, hvor vi med ny træner, forhåbentlig får mere ild i øjnene. 

- Jeg føler også, at denne klub er den rigtige klub for mig, da jeg føler mig som et eksempel og en form for rollemodel, da jeg har været her gennem hele ungdommen og derved vist, at man sagens kan gå hele vejen, selvom man både møder medgang og modgang. 

- Så grunden til jeg har forlænget er, at jeg vil gøre alt for, at klubben kommer tilbage til de bedre tider. Vi skal i top 6, siger Henrik Ravensbeck.


Af Martin Schmidt
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar