LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

FC Roskilde får nyt stadion

| NordicBet Liga | 13 kommentarer
FC Roskilde får nyt stadion
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Silkeborg - FC Roskilde
NordicBet Liga (03/03)
Oddset 2,20 3,50 3,00

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Økonomiudvalget i Roskildes byråd har vedtaget planerne om et nyt stadion i byen, som skal opføres hurtigst muligt.

FC Roskilde rykkede i 2014 op i 1. division, hvor klubben har hørt til lige siden og i denne sæson endda ligger på en flot tredjeplads.

Nu kan Roskilde-spillerne og tilhængerne begynde at se frem til at spille på et nyt stadion, da byrådets centrale økonomiudvalg i Roskilde er blevet enige om planerne om at opføre et nyt stadion i byen, som skal opføres hurtigst muligt.

Roskildes borgmester Joy Mogensen udtaler ifølge Roskilde Avis, at kommunen kommer til at eje stadionet, men ikke selv skal betale for byggeriet, som 100 procent finansieres af private investorer.

Banen på stadion bliver med kunstgræs.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

13 kommentarer

Petercn 11:10          
Klasse!
DKHansen 11:41          
Fedt! Det har man ventet i mange år på, men helt ærligt, kunst! Jeg ved godt baneforholdende længe har været ringe mildest talt, men der burde være andre løsninger?

Jeg håber så bare når nu det skal være, at man kan lave delvis rigtig græs og kunst. Det er set i england og det er lækkert og spille på.
filthat 11:42          
Det var da en ækel beslutning af lave kunstgræs på et nyt stadion.

Gad vide om de har tænkt sig at bygge det til Superliga standarder, da der formentlig er en plan om at ville i Superligaen snart. Omvendt er det måske en smule overkill med et stadion der har plads til 10k med 3000k sidepladser (eller er det 3500 der er minimumskrav i SL?) når man spiller første division med ca 1000 tilskuere i snit til hjemmekampene.
LukeDanDuke 11:47          
Kunstgræs.........

Anyways, håber de tænker sig om. Lige pt. har man et stadion med en kapacitet på næsten 11.000 tilskuere i Hobro der trækker ca. 1100 i snit pr. hjemmekamp.

Lav et intimt stadion med plads til 5-6000 tilskuere. Måske også med nogle stærke faciliteter rundt om. Evt sådan at man, hvis man imod forventning får brug for et større stadion, kan bygge videre på det om 10-15 år.
Helsingør 12:17          
I Helsingør skal man også bygge et nyt stadion og der bliver det også med kunstgræs.

Jeg tror vi må se i øjnene, at de steder hvor kommunerne skal være med til at finansiere anlæggelse eller drift af nye fodboldstadions, der bliver det med kunstgræs. Dette for at kommunerne kan bruge stadions til mere og andet end blot det lokale 1. holds hjemmekampe, men at det kan blive hele kommunens stadion, hvor ungdomshold og andre kan spille året rundt og når ikke det lokale 1. hold skal spille hjemme.

Man har gjort det i Farum i flere år, og uanset man kan lide det eller ej, så er stadions med kunstgræs nok kommet for at blive, og de bliver nok flere de kommende år.
Ball-breaker 12:22          
God ide - dårligt Projekt :-)

1. Et stadion med 3 tribuner og plads til 8.000 tilskuere, og derfor åbent i den ene ende !!!! Håbløst !!!!
2. Placeret på samme sted som nuværende Roskilde Idrætspark midt i Roskilde uden de fornødne parkeringsforhold. Kommer der idag bare 500 tilskuere, så er der ikke parkering nok !!! Håbløst !!!!
3. Midt i Roskilde - infrastruktur, inkl til- og frakørsel er håbløst !!!!

Det burde selvfølgelig være et "lukket" stadion med 4 tribuner.

Det burde placeres ved Darup eller Trekroner hvor der både er plads til de 4 tribuner og til Parkering, ligesom infrastruktur (Til- og frakørsel er meget nemmere)
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar