Luk

FC Roskilde forlænger med ung hurtigløber

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

21-årige Casper Neerborg forlænger sin aftale med 2. divisionsklubben FC Roskilde, skriver klubben på sin hjemmeside.

Casper Neerborg fortsætter i FC Roskilde i 2. division. Det skriver klubben på sin hjemmeside tirsdag, hvor det dog ikke fremgår, hvor længe en aftale, der er tale om.

Selv ser hovedpersonen dog frem til mere tid i klubben.

- Det er super fedt endelig at få lavet en aftale med klubben. Det er selvfølgelig et kæmpe skulderklap, og det giver mig en motivation og ærgerrighed til at arbejde endnu hårdere. Jeg håber, at jeg samtidig kan bidrage til, at klubben opnår deres målsætning om at ende i top 6. Det skal nok blive et par spændende kommende måneder, siger Neerborg til klubbens hjemmeside.

Det har været et par travle uger i klubben fra landets tredjebedste række, for siden årsskiftet er der blevet sagt både goddag og farvel til flere spillere samt folk i staben.

Seneste skud på stammen er altså Casper Neerborg, og det glæder klubbens sportschef, Anders Theil, at han forlænger aftalen:

- Casper er en rigtig aggressiv spiller, der samtidig er hurtig. Han kommer ofte bagom modstanderne og slår gode indlæg. Vi har set mange gange, hvor stærk han er 1 mod 1. Så derfor er vi selvfølgelig utrolig glade for, at Casper forbliver FCR-spiller, siger han ligeledes til klubbens hjemmeside.


Af Christian Ambæk
Lørdag 6. marts