LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FC Roskilde henter Kristian Lindberg

| NordicBet Liga | 5 kommentarer
FC Roskilde henter Kristian Lindberg
Foto: FC Roskilde
Den tidligere FC Nordsjælland-angriber Kristian Lindberg fortsætter karrieren i FC Roskilde, hvor han har fået en etårig kontrakt.

FC Roskilde sagde for nogle dage siden farvel til Bajram Fetai, men nu får klubben nyt blod til offensiven.

Den tidligere FC Nordsjælland-angriber Kristian Lindberg kommer således til klubben, som han har skrevet en etårig kontrakt med.

- Lindberg er en fantastisk afslutter og har en god timing i feltet. Han har altid lavet mål og blev tidligt rykket op i FC Nordsjællands førsteholdstrup, siger manager Anders Theil om klubbens nye signing.

- Lindberg har mange ungdomslandskampe, samt både Superliga- og europæiske kampe på CV'et. Så vi håber, at Lindberg får udløst dit potentiale i Roskilde-trøje.

22-årige Lindberg har senest været i spansk fodbold, hvor han har spillet for Atletico Baleares.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

5 kommentarer

VBK - Leeds 09:13          
For et år siden lavede han en to årig kontrakt og transfervinduet er lukket. Har han fået ophævet kontakten og nogle der ved hvor meget han har spillet dernede og om der er blevet scoret nogle mål?
Tractorboy 12:35          
Der var noget spillerpræsentation i Roskilde i går lørdag, hvor fanklubben skulle breake signingen af Kristian Lindberg. Så tror blot det har været hemmeligholdt..
Jennerdrengen 18:24          
Som U-19 spiller var han det helt store og forventningerne til ham var enorme. 12 mål i 9 U-19 kampe som 18-årig. Hattrick på U-19 landsholdet. Oprykket til superligatruppen som 18-årig.

Han slog dog aldrig rigtig igennem og valgte så sidste år et mærkeligt skifte til 2. div. i Spanien (der dog svarer til toppen af 1. div. i DK), hvor han heller ikke har fået succes.

Talentet er dog stort. Der er dog lidt "doven angriber" over ham og han har en tendens til at falde ud af kampene. Som opdraget i FCN´s system har en en god teknik.
Sheiko 18:28          
I følge Transfermarkt.de, har han spillet 9 kampe og scoret 2 mål og fået i alt 140 minutter på banen.

http://www.transfermarkt.de/kristian-lindberg/profil/spieler/148361
Det er 2 assists.
Fredag 19. april