LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

FCF-boss: EfB er perfekt premieremodstander

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
FCF-boss: EfB er perfekt premieremodstander
Foto: Joan Barløse, FC Fredericia
FC Fredericia-cheftræner Jesper Sørensen håber at vise samme takter mod Esbjerg fB søndag, som det var tilfældet i pokalsejren på 4-0 over vestjyderne tilbage i august.

FC Fredericia skulle have indledt sæsonen i sidste weekend, ligesom de fleste andre 1. divisionsmandskaber. Men på grund af frost i banen på Monjasa Park, blev premieren udskudt.

Derfor skal de rødblusede i gang i denne weekend, hvor Esbjerg fB venter på udebane, og det ser de frem til i Fredericia.

- Vi så frem til at skulle have startet for en uge siden, men var nødt til at udskyde det, og det kan man godt mærke på spillerne. De er lidt utålmodige, så vi glæder os alle til at komme i gang, siger cheftræner Jesper Sørensen til bold.dk.

FC Fredericia har præsteret lidt blandet i opstarten, hvor det blandt andet er blevet til sejre over SønderjyskE og Hobro IK, men også nederlag til Middelfart Boldklub.

Svært at spå
Og Jesper Sørensen vil da heller ikke spå alt for meget om mulighederne for sejr mod vestjyderne.

- Det er første kamp, så det er svært at sige. Vi skal i gang, og vi skal også godt i gang, men det vigtigste er, at vi viser, vi har noget at komme med, og så må vi se, hvor gode mulighederne er.

Han glæder sig dog over, at der bliver skarp modstand i premieren.

- Det er perfekt for os, at vi kommer til at møde en god modstander. Vi ved, det bliver en kamp, hvor begge hold vil forsøge at tage initiativ, så det bliver fedt, og vi glæder os.

- Vi skal op imod et hold, som gerne vil dominere kampene med bolden. De har nogle gode individualister og en god blanding af talenter, der er på vej frem og rutinerede folk, der har været der i et noget tid.

- Det er et hold, der har høj kvalitet. Det er en klub, jeg faktisk godt kan lide. Jeg var ovre og se kampen i søndags, og man kan mærke, der er god opbakning til projektet. Der er mange omkring holdet, der ønsker succes i den her sæson, siger han.

God historik
FC Fredericia åbnede faktisk sæsonen med en udebanekamp i Esbjerg og gjorde en god figur, men endte alligevel med 2-1-nederlag.

Små to uger efter sæsonpremieren i 1. division vandt FC Fredericia dog med hele 4-0 i pokalturneringen, og det niveau vil Jesper Sørensen gerne ramme igen.

Han er dog sikker på, at det bliver en markant anderledes kamp denne gang.

- Det er svært at spå om, for der er gået lang tid. Det var nogle af sæsonens allerførste kampe, og der er gået otte måneder siden dengang, siger Jesper Sørensen.

- Dels er det nogle andre baner, vi spiller på nu, og selvom Esbjergs bane er god, så er den ikke lige så god som i sommer. Så det bliver nok en anden kamp end de andre, men vi vil selvfølgelig prøve at dreje den over imod det, vi viste i pokalsejren, siger cheftræneren.

Jesper Sørensen fortæller, at han pånær en skadet Brent McGrath har hele truppen til rådighed.

nicolai@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 19. januar