Luk

FCF-chef om tre tophold: For gode til 1. div.

| 1. Division | 15 kommentarer

Infoboks

FC Fredericia - Esbjerg fB 0-1
1. division
72' 0-1 Kjartan Finnbogason

Fredericia-cheftræneren Michael Hansen mener efter mødet med Esbjerg fB, at de tre tophold i 1. division alle er for gode til rækken.

Fredericia mødte i sæsonåbneren førstepladse Viborg FF og tabte 0-4, og søndag mødte Fredericia så nummer to, Esbjerg fB, og tabte med 1-0.

Efter den kamp vurderer Fredericia-cheftræneren, hvis hold i øjeblikket er nummer fem, at de to hold samt Silkeborg er for gode til at være i 1. division, og derfor vil ét hold stå ærgerligt tilbage, når de to oprykningspladser er uddelt i maj.

Det siger han til JydskeVestkysten.

- Der er bare så meget erfaring, så mange kilo bagved, og som modstander sidder man hele tiden med fornemmelsen af, at det kan gå galt lige om lidt, siger han om Esbjerg fB til JV.dk og tilføjer:

- På den måde er de langt længere fremme, end vi er, og generelt må vi bare sige, at de tre tophold er to niveauer over alle os andre, og det hold, der ikke rykker op, vil virkelig have grund til at ærgre sig, for det er faktisk for godt til at spille i 1. division.

Viborg fører i øjeblikket rækken med 44 point. Esbjerg er nummer to med 42 point og Silkeborg har 37 point på tredjepladsen. Fjerdepladsen er Fremad Amager, som har ti point op til Silkeborg.


Af Jonas Dalgård

15 kommentarer

Midtjyde 08:34          
Enig

SIF er bedst spillende - klart endda - og handlede flot ind sidst
VFF har nok bedste defensiv - og har undgået skader indtil nu
EFB forekommer at have mest held (og det er jo ofte fordi de opsøger dette)

Spændende - helt som det skal være
Jeg er 100% sikker på SIF rykker op - det er nok 50/50 mellem VFF og EFB om den anden plads

Taber SIF nui 3-0 på torsdag vil jeg dog revurdere, men det gør de ikke !
Esbenbanan 08:48          
Hvorfor er det lige du er 100% sikker på at Silkeborg rykker op? Der kan vel max være 33% sikkerhed ;) Jeg er enig i at de spiller klart bedst når de rammer dagen. Men de har virkelig også svært ved at vinde nogle kampe som de bare SKAL vinde hvis de vil rykke op. Den evne har EfB og VFF lige nu. Skønhed betyder intet.
Zola 08:54          
Helt undgået skader - ikke korrekt

Vi havde en del skader i efteråret - specielt på de offensive spillere.


Her pr. 16. oktober:

Jeff Mensah, Emil Scheel, Alassana Jatta, Younes Bakiz, Lucas Lund og Mads Søndergaard.
Chrstello 08:55          
@Midtjyde

Viborg har vel også den bedste offensiv pt, da vi har en topscorer? Giver dig ret i at vi er super stabile defensivt. Er sikker på vi tager oprykningspladsen i år og så er 2. pladsen en kampe mellem EFB og SIF
Vejsmose 09:03          
@Midtjyde

Undgået skader? I forhold til hvem?

En af truppens formodentlig mest løntunge spillere, Emil Scheel, er kronisk skadet.

Vores førstemålmand har været ude i halvandet år, hvorfor vi igen i efteråret måtte spille en ny ind på holdet.

Jatta og Bakiz og Mensah var alle ude i efteråret, de to første i lang tid. Det gjorde, at vi måtte leje Kaastrup kort før, at vinduet smækkede i.

Som Zola også påpeger har der også været en del skader hos nogle andre, Mads Søndergaard og Fischer for lige at tage dem, der ligger i frisk erindring. I går var det så Bonde og Sebastian Grønning, der var ude.

Alle hold rammes af skader. Også vores. Og det gør kun arbejdet fra Fredberg, Friis og Neestrup endnu mere imponerende.
Lommefilosoffen 09:11          
Aaaarh man kan ikke sige Viborg har den bedste offensiv bare fordi de har en topscorer haha. Dem der har den bedste offensive må være dem der har scoret flest mål og der ligger Silkeborg klart i spidsen ;)
Jaris 09:23          
Nu så jeg både SIFs, EFBs og VFFs kampe her i weekenden og jeg må sige at det stadig er mig en gåde hvordan VFF og EFB kan blive ved med at hive point. Generelt en tynd omgang bold fra begge hold primært bygget op omkring dødbolde som når ACH er bedst. For fodboldens skyld håber jeg ikke det bliver nok til en oprykning for nogen af dem
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar