LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCF-profil: Top-tre er det eneste af betydning

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
FCF-profil: Top-tre er det eneste af betydning
Foto: Michael Nielsen

Infoboks

FC Fredericia - Nykøbing FC
NordicBet Liga (24/03)
bet365 1,90 3,40 3,60
NordicBet 2,04 3,50 3,40
Oddset 2,05 3,55 3,40

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Der er ikke noget, der betyder mere for Christian Sørensen end top-tre i 1. division. Det siger FC Fredericia-spilleren til Fredericia Dagblad.

FC Fredericia åbner forårssæsonen på en tredjeplads i landets næstbedste række, og den placering har klubben tænkt sig at holde fast i.

I sidste uge fortalte direktør Stig Pedersen, at han tror på, at holdet kun bliver stærkere i foråret, og hvis man spørger en af de store profiler, Christian Sørensen, så er der ikke så meget at rafle om.

- Top-tre er det eneste, der betyder noget. Vi skal ende i top-tre, og så er jeg ellers fløjtende ligeglad med, hvordan det sker. Om vi spiller smukt eller ækelt er, for mig, fuldstændig ligegyldigt, siger Christian Sørensen til Fredericia Dagblad.

Han hæfter sig desuden ved, at der ikke er skiftet synderligt ud i truppen inden forårssæsonen. Han fortæller, at det giver en tryghed at vide, at det er de samme spillere, der er i klubben.

FC Fredericia har 29 point. Det er seks mindre end Viborg FF på førstepladsen og to mindre end Silkeborg IF på andenpladsen. Nykøbing FC og Næstved Boldklub følger efter med samme antal point som FC Fredericia.


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 19. marts