Luk

FCH-chef: Dygtig Thygesen giver mig modspil

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

FC Fredericia - FC Helsingør
1. Division Oprykningsspil (18/04)
Oddset 2,65 3,40 2,55
bet365 2,50 3,50 2,45

FC Helsingør-træner Morten Eskesen er glad for forlængelsen og roser i samme ombæring assistent Mikkel Thygesen for at give ham modspil og sparring.

FC Helsingør har forlænget kontrakten med cheftræner Morten Eskesen efter to års samarbejde.

Eskesen føler, at han sammen med klubben har fået lagt et godt fundament til fremtiden.

- Jeg synes vi i løbet af de sidste to år har fundet frem til et fundament og et spillemæssigt koncept der virker, og som vi nu skal arbejde på at udvikle yderligere, siger Eskesen.

- Jeg har et rigtigt godt samarbejde med ledelsen og sportschef Brian Gellert, der i hele min tid i klubben har haft min ryg, og som jeg ved ikke går i panik, hvis vi taber et par kampe. Det betyder meget at vide, at man har den tillid fra klubben. 

Morten Eskesen roser også assistenttræner Mikkel Thygesen, som giver det helt rette modspil.

- Jeg har derudover et fantastisk samarbejde med min assistent Mikkel Thygesen. Vi klikkede hurtigt, og han supplerer mig fremragende i hverdagen, sammen med resten af den stab vi har om spillerne.

- Thyge og jeg ser fodbold meget på samme måde, samtidigt med at han ikke er bange for at give mig modspil, og han har en rigtig god fornemmelse for spillerne og truppens tilstand.

- Det er vigtigt for mig at pointere, at ”Thyge” og resten af staben er en stor del af grunden til vores store succes, og til at jeg kan underskrive en forlængelse i dag. 

- Nu skal vi ud og præstere i de sidste ti kampe, og sætte nye mål for den kommende sæson, hvor jeg håber og forventer, at vi kan spille med om de sjove pladser igen, siger Eskesen.

FC Helsingør ligger aktuelt nummer fire i 1. division og skal altså spille oprykningsspil med de andre tophold.


Af Sara Margren
Lørdag 17. april
Fredag 16. april