LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCH henter Bay permanent: Kæmpe scoop

| Danmark | 2 kommentarer
FCH henter Bay permanent: Kæmpe scoop
Foto: FC Helsingør

FC Helsingør og Frederik Bay er blevet enige om en kontrakt for de kommende to år. Dermed skifter venstrebacken permanent fra FC København.

I vinter skiftede Frederik Bay FC København ud med FC Helsingør på en lejeaftale - den lejeaftale er nu vekslet til en permanent kontrakt, som holder venstrebacken i det nordsjællandske i de kommende to sæsoner.

Og det vækker mildest talt glæde hos klubbens direktør Janus Kyhl.

- Det er et kæmpe scoop. Hans kvaliteter er uomtvistelige, og han kan nå rigtig langt, hvis han selv vil det, siger Janus Kyhl til bold.dk.

- Det er ganske enkelt fantastisk. Det har været en meget høj prioritet for os. Frederik er en super-dygtig spiller. Jeg har sjældent set en førsteårs seniorspiller gå ind på et hold den måde - han har været overbevisende fra første dag.

- Han har et vanvittigt stort talent. Han er skolet rigtig godt hos FCK. Han har god fart og er en god boldspiller og passer bare rigtig godt ind i vores spillestil. Hans tilgang til tingene betyder også meget. Han nyder at spille fodbold og er en god, jorbunden dreng.

- Frederik har ikke travlt og tager de rigtige skridt. Han vil bare gerne spille fodbold. Frederik kunne sagtens være endt på en højere hylde end os, men han vægter, at han er i gang med en god udvikling, og at han får masser af spilletid.

Janus Kyhl er også meget positiv over for det samarbejde, der har været med FCK i forbindelse med hele processen omkring Frederik Bay, som ville have kontraktudløb hos de danske mestre til sommer.

- Der skal også lyde en stor tak til FCK, som kunne se fordelene i at sende Frederik op til os på en lejeaftale. De ville Frederik det allerbedste, og der skal lyde en stor cadeau til dem for, at de var med på idéen og vægtede, at Frederik kunne komme ud og få noget spilletid, siger Kyhl.

Frederik Bay har spillet 12 kampe for FC Helsingør, siden han kom til klubben i løbet af vinterpausen.

nicolai@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

rasmussk 10:52          
Klasse at sikre ham.
Gumpen 12:40          
Havde faktisk håbet vi kunne holde på ham. Han har stadig et enormt udviklingpotentiale, men der er langt til spilletid i FCK, så kan godt forstå det. Held og lykke.
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj