Luk

FCH hylder færdig Kjær: Stor del af succesen

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Vendsyssel FF - FC Helsingør
NordicBet Liga (24/10)
Oddset 4,50 3,75 1,72
bet365 4,00 3,75 1,75

Jeppe Kjær har indstillet karrieren på grund af en slem knæskade, og nu takker FC Helsingør Kjær for indsatsen i klubben

35-årige Jeppe Kjær har onsdag indstillet karrieren på grund af den knæskade, som han pådrog sig i december 2020.

Derfor er han færdig i FC Helsingør, hvor han har spillet i de seneste to år, og her har han efterladt et stort indtryk på cheftræner Morten Eskesen.

- Jeppe er den mest professionelle fodboldspiller jeg nogensinde har arbejdet sammen med, og jeg ønsker ham alt held og lykke med hans fremtid. Han vil altid være en vinder, uanset hvilken vej han går, siger han til klubbens hjemmeside.

Sportslig ansvarlig Brian Gellert tilskriver Kjær en stor del af succesen i klubben over de seneste år.

- Jeppe har været en stor del af succesen for FC Helsingør de sidste to år. 34 kampe og 28 mål siger det hele. Udover det har Jeppe været en topprofessionel spiller og er et fantastisk menneske.

- Altid klar til at kæmpe for de hvide og blå farver. Han gav alt for denne klub og vil for altid være en stor, stor, stor del af klubbens historie i de kommende år. Vi er så taknemmelige for at vi var så heldige at have ham i to år, lyder det fra Gellert.

Kjær kom til Helsingør i 2019 og var altså med til at rykke direkte op fra 2. division til 1. division, hvor FC Helsingør sidste sæson blev nummer fire som oprykker.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober