LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCH-kant: Keeper kunne ikke tage med hænder

| Superligaen | 13 kommentarer
FCH-kant: Keeper kunne ikke tage med hænder
Foto: Getty Images
FC Helsingørs Adnan Mohammad fortæller til BT, at FC Københavns uheldige debutant i målet, Lászlo Köteles, gav nordsjællænderne tro på tingene i Telia Parken mandag aften.

Adnan Mohammad var en af FC Helsingørs afgørende kort i mandagens opgør mod FC København i Telia Parken.

Den vævre tekniker stod for fine aktioner kampen igennem og endte sågar med både at score og lægge op i opgøret, som endte med en 4-3-sejr til FCK.

FC Helsingør  var nede med 3-1 og kom så tilbage på 3-3 - blandt andet takket være et drop fra FCK-keeper Lászlo Köteles. Og netop FCK-keeperen spillede en stor rolle for FC Helsingør, fortæller Adnan Mohammad.

- Man kan kun give stor ros til vores hold. Vi gør det godt på udebane mod FCK, og vi fortjente at komme herfra med point, synes jeg, siger Adnan Mohammad ifølge BT.

- De kommer godt nok foran, men da vi ser, at deres målmand hverken kan tage med hænder eller fødder, får vi en stor tro på det hele og gik efter det. Vi stod jo med et point i lang tid, men uheldigvis får de scoret i overtiden, og det er selvfølgelig dybt ærgerligt for os,  siger han

Adnan Mohammad scorede selv til 3-2 med et flot venstrebenshug og lagde derefter op til målet til 3-3.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

13 kommentarer

Bosse1983 07:35          
Imponerende at være så fremme i skoene, når man taber og indkasserer 4. Man kan håbe at det næsten-point luner i 1. Division.
UMURUM 07:35          
Måske ikke den mest sympatiske udtalelse om en modstander. Jeg tænker, at en udtalelse der lød henad: "FCKs keeper havde ikke sin bedste dag", havde været en smule mere passende.
EverywhereWeGo 07:45          
Havde næsten været bedre med Kim C. Igår tror jeg.. Forhåbenlig Koeteles første og eneste kamp for FCK.
Pantic 07:57          
Alle kunnne se at det kære ungarer havde store problemer. Det til trods har han 2-3 rigtig gode redninger, hvoraf den i 94 minut redder point.

Jeg syntes såmænd det er fint, når spillere kommer med forfriskende bemærkninger. At den så kommer fra en spiller der langt om længe har lidt succes, og derfor føler han skal være smart - det virker måske dumt.
bruger 155183 08:04          
Manden har jo ret ??
Scouser34 08:08          
Han siger jo bare sin ærlige mening. Hvilket man tit savner fra fodboldspillere. Så op i anus med om det er sympatisk eller ej :)
UMURUM 08:52          
^Man behøver ikke at lyde dumsmart og arrogant, for at sige sin ærlige mening.
Fredag 22. marts