Luk

FCH-scoring fra hjørnespark: Den var indøvet

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

FC Helsingør - Esbjerg fB 3-0
NordicBet Liga
8' 1-0 Sebastian Czajkowski
57' 2-0 Sebastian Czajkowski
73' 3-0 Daniel Norouzi

Daniel Norouzi scorede på et direkte hjørnespark i NordicBet Liga-opgøret mod Esbjerg, hvor FC Helsingør formåede at vise, at de er et rigtigt tophold.

FC Helsingør formåede torsdag aften at vende tilbage på vinderkurs, da de sikrede sig en sikker 3-0-sejr over Esbjerg i NordicBet Ligaen.

De havde nemlig blot fået et enkelt point i de seneste to kampe, men Helsingør viste dog styrken i en kamp, hvor de også viste, at de er en sandt tophold i rækken.

Det fortæller Daniel Norouzi til TV3 Sport efter sejren.

 - Det er rart at have ret. Jeg sagde i pausen, at hvis vi kunne holde dem fra at score ved at være tæt på deres boldholder, så ville vi også vinde, og det synes jeg, at vi formåede at gøre.

- De kæmper bravt og er ikke et dårligt hold, men vi viste, at vi er et tophold, og et tophold formår at hoppe tilbage, når man har en smule modgang i form af enten et nederlag eller en uafgjort, så jeg er stolt over alle på banen.

FC Helsingør bragte sig på 3-0 i slutfasen, da netop Norouzi smed et hjørnespark ind i feltet. Her fløj den hele vejen ind i netmaskerne, men der opstod dog tvivl om målscoreren, da Kasper Enghardt mente, at det var hans mål.

Norouzi er dog sikker på, at han selv skal krediteres for målet, og derfor står han nu noteret for to sæsonscoringer.

- Jamen den er indøvet. Det er 100 procent mit mål. Så jeg er på to mål for denne sæson, udtaler Daniel Norouzi med et smil.

FC Helsingør står nu noteret for 27 point efter 12 kampe af NordicBet Ligaen, hvor de fører rækken med fire point ned til Lyngby.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

Dudikoff 21:56          
Det hedder PÅ hjørnespark. Det andet er engelsk.
Mandag 6. december
Søndag 5. december