Luk

FCK aflyser tv-transmission af Bendtner-debut

| 3F Superliga | 24 kommentarer

Infoboks

FC København - Lugano
Europa League Gruppe B (19/09)
NordicBet 1,56 4,45 5,95
Oddset 1,55 4,00 6,30

Reserveholdskampen mellem FC København og Brøndby rykkes på grund af massiv regn, og opgøret tv-transmitteres derfor ikke.

FC København og Brøndby spiller tirsdag reserveholdskamp, hvor Nicklas Bendtner formentlig får uofficiel debut, men den massive regn i København rykker opgøret.

Kampen skulle være blevet vist på TV3 Sport, men eftersom den ikke kan afvikles på Nummer 10, vil den ikke kunne tv-transmitteres, oplyser FCK.

Klubberne arbejder nu på at finde en alternativ bane til at gennemføre kampen, som pressen nu heller ikke får adgang til på grund af flytningen.

Kampen spilles efter planen klokken 13.00.


Af Sara Margren

23 kommentarer

Hamdenseje18 09:34          
Pis
Gule claus 09:36          
Al respekt for både FCK og Brøndby, men det er da efter min mening også fuldstændig til grin at vise en træningskamp i tv...
Kloncs69 09:42          
Det er TV-selskabernes beslutning, og de gør det bestemt ikke af deres gode hjerte. Det handler om at de har vurderet at nok mennesker vil se den til at de kan tjene penge på det. Ergo, ligger ansvaret hos seerne.
1fckfan 09:43          
Hvis der er en begivenhed som et tv selskab vurderer en masse mennesker gerne vil se i fjernsynet, hvorfor er det så til grin at vise den.?
the Crazy Gang 09:48          
Det er måske lidt til grin, at der er så mange mennesker der gider se en træningskamp kl. 13 på en hverdag - bare fordi Bendtner er hentet hjem til FCK.

Så interessant er han sgu ikke. FCK har langt bedre spillere, end ham.
BedreEndBeckmann 09:49          
Hahahahahaha xD Det er simpelthen for grinern jo ! Jeg kender tosser der har taget fri for at se den !!
FC Toiletrens 09:55          
Der er mennesker der sover på gaden for at købe en telefon 3 minutter før andre. Hvorfor er det til grin at folk gerne vil se en af deres idoler spille sin første kamp for deres yndlingshold?

Stig ned fra jeres høje hest. I er ligeså meget til grin som i mener andre er. Tåber
Tirsdag 17. september
Mandag 16. september