Luk

FCK-anfører imponeret over de nye spillere

| International | 4 kommentarer
FCK-anfører imponeret over de nye spillere
Foto: Getty Images

Infoboks

Hobro - FC København
Superligaen Grundspil (15/09)
bet365 6,00 4,33 1,50
NordicBet 6,15 4,45 1,50
Oddset 6,70 4,50 1,50

FC København-anfører Carlos Zeca er imponeret over de nye spillere i truppen, og han kræver fuld fokus forud for Europa League-playoff'en mod Riga FC.

FC København har fået en glimrende start på sæsonen, hvor det er blevet til seks sejre på stribe i Superligaen.

Københavnernes anfører, Carlos Zeca, er imponeret over de nye spillere og bredden i truppen.

- Jeg er meget imponeret over, hvordan vores nye spillere og resten af truppen har håndteret de mange vigtige kampe på det seneste, siger Zeca til klubbens hjemmeside.

- Vi har vundet seks kampe i ligaen, og efter vores ærgerlige resultat mod Røde Stjerne, er vi klar til at give alt for at vinde playoff-runden til Europa League.

- Vi har fået brugt truppens bredde, så alle er i kampform og parate til at give alt. Det er vigtigt for os i den her fase af sæsonen, hvor vi spiller så mange kampe.

Kaptajnen ser frem til et svært møde mod Riga på torsdag.

- Vores modstandere fra Riga vil helt sikkert også give alt og fighte i 90 minutter på torsdag, og vi er nødt til at gøre det samme.

- Det er meget vigtigt for klubben, fansene og os spillere at komme i gruppespillet, så vi skal være ekstremt fokuserede og skabe et godt resultat inden returkampen i Riga næste torsdag, siger Zeca.

FC Københavns hjemmekamp mod Riga FC sparkes i gang torsdag klokken 19.45.


Af Sara Margren

4 kommentarer

detinUretsehcnaM 09:17          
Jeg vil egentlig, set så objektivt som man nu kan, erklære mig enig med Zeca.
Inden sæsonen, da de skulle erstatte Ankersen, Vavro og Skov (og Kvist ift. lederskab), troede jeg faktisk FCK ville have en hårdere start. Røde Stjerne-resultatet er ærgerligt ja, specielt efter 1-1 i Beograd, men de har ikke tabt en kamp i ordinær spilletid endnu. Og Zeca selv viser sig som en vigtigere leder end Kvist de seneste år, da han både går forrest i kamp og, forestiller jeg mig, er en stærk leder på træningsbanen og i omklædningsrummet.

Stage, Varela og Nelsson ser ud som fuldgode erstatninger, imens Bartolec virker lidt hæmmet af presset. Han så ud til at trives bedre som en sikker mand i FCN´s startellever end i konkurrence med Varela i FCK. Pep Biel kan jeg ikke sige så meget til endnu. Han virker til at have det tekniske og kreative overskud til at kunne blive en stjerne, men hans aktioner i Røde Stjerne-kampen i parken viser os at der mangler noget mentalt overskud...
Kongen af København 09:55          
Det er skam imponerende. Husk på at man har spillet de fleste Kampe uden 6-7 af stamspillerne fra sidste sæson. Selv mod Røde Stjerne var man bedre end dem i 3 halvlege. Et hold som vel har mange af de samme spillere fra deres CL kampagne
FCK 4EVER 10:04          
Det siger noget om kvaliteten af de spillere der er købt ind, samt lidt om hvorfor man har købt spillere fra SL som er "nemmere" at integrere, at FCK har kunne præstere så solidt fra opstart til trods fra salg og skader på centrale positioner.

Alene det at hele bagkæden og målet er besat af spillere der ikke var faste, eller i klubben, for nogle måneder siden er en bedrift af de større, specielt når man har set hvordan det kan gå med så mange nye tidligere - de er helt klart solidt arbejde af Ståle igen!

Og skuffelsen mod Røde Stjerne til trods, så siger det altså bare noget at man var i stand til at præstere således mod dem, med tanke på at deres hold er forholdsvis sammenspillet og relativt stærkt. Det er stadigvæk skuffende at ryge ud, men set i bakspejlet er det alligevel en imponerende præstation, forudsætningerne taget i betragtning, og det viser at træner og erfaring er mindst lige så vigtigt som at have de økonomiske muskler til at køber spillere på rette niveau!

Man må nok tage til "takke" med EL Gruppespil - men med salg af Vavro, Skov og Ankersen (forventes), samt Fischer i en slump og Bjelland tvivlsom/skadet for ofte, så har holdet nok heller ikke den kerne som skal til for at levere en minimums indstats i ChL, så EL er fint - men FCK ser ud til at undgå det der tidligere kunne have blevet en mellemsæson i forhold til udskiftning/salg på centrale pladser i denne sæson, og det kan i høj grad (pt.) tilskrives de spillere man har hentet og succesen med at få dem hurtigt ind på holdet.

Kredit til Ståle!
Kongen af København 10:12          
Helt enig. Og kan man holde sammen på det her hold og måske kun nøjes med et par udskiftninger inden næste sommer, så har man måske et hold der vil være klar til at spille CHL hvis vi tager mesterskabet. Jeg tror det kan blive rigtig godt det her
Søndag 15. september
Lørdag 14. september