LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCK bekræfter: Sender Keita til Halmstad

| International | 5 kommentarer
Historisk sejr til FCK i 2006: "Der blev smadret og smidt med alt!"
Highlights: FCK færdige i Europa League efter flot Dolberg-kamp
FCK bagud med to: International angriberklasse af Dolberg
Hurtige driblinger sender Ajax foran mod FC København
Indslag: Ærlig Boilesen ser tilbage på sin tid i Ajax
FCK bekræfter: Sender Keita til Halmstad
Foto: Getty Images
FC København bekræfter, at de udlejer Aboubakar Keita til svenske Halmstad de næste tre måneder sammen med det 17-årige talent Mads Roerslev.

Mandag kunne det svenske medie Aftonbladet afsløre, at FC København pønsede på at udleje deres unge midtbanespiller Aboubakar Keita til svenske Halmstad.

Nu bekræfter FC København så, at de udlejer Keita til Halmstad frem til sommer. Keita får følgeskab af det 17-årige FCK-talent Mads Roerslev.

- Keita har været en del af førsteholdstruppen i lidt over et år, og vi er meget tilfredse med hans udvikling. Han har dog ikke spillet så mange kampe på højt seniorniveau, og det er vigtigt for ham at blive matchet i kampe for at tage det næste skridt.

- Den mulighed får han i Halmstad, der har 10 kampe på 12 uger. Herefter vil han vende styrket tilbage til F.C. København og indgå i konkurrencen om pladserne på holdet, siger teknisk direktør Johan Lange til klubbens hjemmeside.

Halmstad har allerede Marcus Mathisen i truppen, som de i sommer hentede i netop FC København.

Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

5 kommentarer

Over 9000 19:18          
Super aftale! Og fornuftigt at Roerslev også bliver udlejet, det er måske tvivlsomt om han er klar til førsteholdstruppen til sommer når Høgli tager hjem, men de her måneder kan måske sætte skub i udviklingen også :)
Bergkamp4700 19:24          
Jeg gad vildt gerne se Roerslev få muligheden som 1. reserve for Ankersen i den kommende sæson. De gange jeg har set ham i youth league og indhop i pokalkampe har han været meget overbevisende. Superligaen er selvfølgelig noget helt andet, men han ligner en spiller med et sindssygt potentiale. Derudover så er jeg bestemt ikke nogen stor Ankersen fan, så ville med glæde se en ung knægt nuppe pladsen fra ham :)
Renshaw 19:28          
Høgli forlader os til sommer, det ligger fast. Han har (desværre) allerede skrevet under med Tromsø for næste sæson. Men hvor bliver det dog spændende med unge Mads Roerslev når han skal løfte den tunge arv efter Tom Høgli på den højre back. Der vil stadig være Peter Ankersen foran ham, bevares, men jeg håber at Mads kan komme ind og mindst presse Ankersen for pladsen.
peanuts 19:42          
Renshaw

går det helt galt så må FCK sgu bruge nogle af de ChL penge på at købe Tromsø, så kan man altid omplacere den gode Høgli.

men fint hvis FCK og Halmstad kan etablere et samarbejde omkring spillere
JakobFC 22:09          
men fint hvis FCK og Halmstad kan etablere et samarbejde omkring spillere
Det ville være et perfekt samarbejde. Halmstad kan give spilletid til vores største talenter så de modnes til førsteholds fodbold i FCK. Niveauet hos SOE talenterne er efterhånden også nået til et niveau som kan berettige spilletid i fx Allsvenskan, så Halmstad vil helt sikkert også blive styrket af sådan et samarbejde. Samtidig vil de stå i en fordelagtig position til at overtage de talenter der ikke kan slå igennem på FCKs førstehold. Det er en win win for begge parter.
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts