LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

FCK blev snydt af sydamerikanske agenter

| Superligaen | 33 kommentarer
FCK blev snydt af sydamerikanske agenter
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - OB
Superligaen Grundspil (10/02)
bet365 1,53 4,00 6,00
NordicBet 1,50 4,30 6,85
YouBet 1,54 4,15 5,85
FC København har været tæt på en ny spiller, men blev på målstregen ‘taget i røven’af sydamerikanske agenter, afslører manager Ståle Solbakken, der i stedet arbejder på to-tre andre transferemner.

FC København har solgt Benjamin Verbic til Dynamo Kiev, men derudover har der været stille omkring hovedstadsholdet transfermæssigt.

Ifølge manager Ståle Solbakken burde der dog have stået en ny spiller til dagens træningsopstart, men han blev efter eget udsagn ‘taget i røven’ af nogle sydamerikanske agenter.

- Det vil jeg ikke fortælle, hvem der er, det må I selv regne ud, siger Solbakken, da han direkte bliver adspurgt om det drejer sig om den 21-årige paraguayaner Jose Medina, som i slutningen af december blev præsenteret i MLS-klubben New York City.

- Det var fodboldverden fra sin værste side med nogle agenter, der kun tænkte på dem selv og ikke på, hvad der var bedst for spillerens udvikling, fortsætter Solbakken og tilføjer:

- Vi havde en deal med spilleren, og vi havde næsten en dela med klubben. Det handlede kun om, hvordan betalingen skulle foregå. Men så fik nogle folk vældig mange penge i deres egne lommer, og det, der ikke var aktuelt for spilleren tidligere, blev pludselig det bedste for ham.

- Det kan ske, og jeg tror ikke, spilleren selv vil sige andet, end det var ideelt for ham, men processen var grænsende til det kvalmende. Og det er trist for spilleren, hvis ikke han altså løj for os tre-fire uger forinden.

Solbakken har dog ikke opgivet at finde forstærkninger i januar.

- Vi har jagtet andre spillere og gør det fortsat, men om det lykkes, kommer an på mange ting. Der er lang tid til 1. februar. Vi vil gerne have tingene på plads tidligt, men ellers har vi fuld tiltro til, at den eksisterende trup bliver bedre.

- Vi er rolige, men arbejder på noget. To-tre emner, især et par stykker, der meget interessante. Og så må vi se, hvad der kan lykkes, siger Solbakken.

FCK træner i Telia Parken og spiller 18. januar testkamp mod Vejle, inden de dagen efter drager på træningslejr i Dubai.

mikael@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

33 kommentarer

kk84 17:02          
Håber fortsat på forstærkning fra sydamerika
Pegefingeren 17:15          
Lyder som, at FCK virkelig er ude og vil investere i spillertruppen.

Spændende, hvem de lander, og egentlig også fra hvilken hylde.
Micah84 17:28          
Hedder sku snart i "Den bedste danske liga" mere, med alle de udlandske spillere... I sidste kamp, var der kun 3 danskere i startopstillingen. Trist for dansk fodbold... Både et problem især i FCK og Brøndby...
Nicodemus 17:34          
Der må meget gerne være en islænding imellem indkøbene! vi er i massiv underskud af spillere der hedder Ragnar Sigurdsson
MC89 17:39          
Når FCK ikke har lukket en aftale med klubben, kan de selvfølgelig ikke føle sig snydt. Klubben såvel som spillere selv har selvfølgelig enhver ret til at afvise et bud, såfrem der kommer et på bordet som er bedre for dem.

FCK sælger også deres spillere til de klubber, hvor de kan tjene flest penge på.
Mourinhos_Red_Army 17:39          
Jeg forstår i det hele taget ikke at FCK ikke søger mere i det Nordeuropæiske. Risikoen for fejlkøb må alt andet lige være højere i Sydamerika, og så har både Sverige, Island, Norge og Tyskland masser af unge dygtige talenter med stort potentiale.
Pantic 17:48          
MC89:

Eller også mener han at FCK blev snydt, fordi man havde en aftale på plads, som agenter så fik spilleren til at løbe fra.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar