Luk

FCK-boss: Conference League vil vokse

| Conference League | 20 kommentarer

Infoboks

FC København - Silkeborg
Superligaen Grundspil (25/07)
Oddset 1,50 4,60 6,10
bet365 1,50 4,00 6,50

FCK-chefen Daniel Rommedahl glæder sig over, at flere danske hold kan komme i Europa, og han spår, at Conference League vil vokse en del i fremtiden.

Mestrene fra Brøndby og pokalvinderne fra Randers er allerede sikret et europæisk gruppespil, mens FCM, FCK og AGF også kan kvalificere sig.

At fem danske hold har muligheden for at komme i Europa skyldes etableringen af den nye Conference League, og det vækker glæde i FC København.

- Det er særdeles positivt, at flere danske hold får mulighed for at kvalificere sig til et europæisk gruppespil, både økonomisk og sportsligt, siger Daniel Rommedahl, der er Director of Football operations & International Affairs.

- Vi har selv arbejdet for en ekstra turnering. Det giver også meget bedre muligheder for at hente koefficientpoint til både klubbernes og Danmarks ranking fremover.

- Jeg tror, at Conference League i de kommende år vokser sig større og stærkere, ligesom vi har set det med Europa League. Det afspejler sig også i interessen fra kommercielle partnere og tv-selskaber, der har taget rigtigt flot imod turneringen, der også økonomisk er fornuftig for danske klubber, siger Daniel Rommedahl til fck.dk.

FCK tager hul på Conference League-kvalifikationen mod hviderussiske FC Torpedo Belaz Zhodino torsdag aften i Parken.


Af Martin Schmidt

20 kommentarer

fark 12:34          
Jeg kan egentlig godt følge hans argument for hvorfor at Conference league har muligheden for at vokse sig stor, men jeg synes det hele stor og falder lidt på hvordan holdene anskuer det.

Hvis alle holdene fra de pengestærke ligaer stiller med b og c hold, så bliver det meh.
Bolabrazil 12:36          
Jeg var og er en smule skeptisk overfor endnu en europæisk turnering. Men hvis klubberne er glade for den, så skal jeg ikke brokke mig.
Den kan om ikke andet, bruges som en god erfaring for de større cup turneringer.
madin 12:46          
Det her er ikke ment på nogen ond måde, men skal han ikke også netop tale turneringen op, nu hvor FCK missede muligheden for både Europa League og Champions League? Kan godt være det bare er mig der anskuer det helt forkert :)
Dummeidiot 12:54          
Altså nu siger manden rimelig klart og tydeligt at FCK i længere tid har arbejdet for at få oprettet den turnering, så tror mere det er derfor han taler den op, men husk nu ogs den eneste grund til at de danske hold har de muligheder for gruppespil er pga KBH´s præstationer de seneste år
jonjo 12:55          
Enig, Det kun godt med den tredje turnering. Tror aldrig FCK eller FCM vil have en ambition om at spille i den turnering, men det er bedre end ingen. Husk en sejr i turneringen giver gruppespil i EuroLeague. Hvis de danske hold gør det god i de næste to sæsoner er der mulighed for at få så mange point at vi kan fastholde de 5 hold. Det bliver med 5 hold ude i Europa med til at højne standarden i Superligaen og flere penge til alle hold, selv dem som ikke er ude i Europa pga større handler og et bedre produkt. Derfor skal klubber med ambitioner om en Euro- eller Champions League tage turneringen seriøst for alle dansk klubbers skyld.
varulv 12:58          
Efter at have reflekteret lidt mere over det, så er jeg kommet frem til, at Conference league godt kunne blive en ret sjov turnerning. Der vil være klubber man aldrig har hørt om, men som vil elske at være med i europa. Modsat EL, som nu er den andenstørste, men stadig lider under at være en slags straf for de store klubber, som ikke nåede CL i ligaen eller en trøstepræmie for dem, som ryger ud af CL.
torbensoll 12:59          
Conference passer også perfekt til FCK´s niveau, så forstår godt han er glad :)
Fredag 23. juli