LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCK-boss: Den bedste løsning for Røjkjær

| Danmark | 16 kommentarer
FCK-boss: Den bedste løsning for Røjkjær
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
FC København siger farvel til Nicklas Røjkjær, som skifter til Viborg, og det er ifølge FCK's Johan Lange den bedste løsning for alle parter.

FC København har lørdag valgt at sige farvel til den unge offensivspiller Nicklas Røjkjær, som i stedet fortsætter karrieren i Viborg FF.

Teknisk direktør i FCK, Johan Lange, føler, at skiftet er det optimale for 19-årige Røjkjær.

- Vi har været glade for at have Nicklas hos os. Han er en talentfuld spiller med et højt teknisk niveau, men konkurrencen er benhård i F.C. København, og det gælder også på de positioner, Nicklas spiller. Derfor er vi blevet enige om, at den bedste løsning for ham og os er, at han arbejder videre med sin karriere i en god klub som Viborg.

- Det er altid vigtigt for os at sørge for, at de spillere, der ikke kommer igennem til vores førstehold, får et godt afsæt til deres videre karriere og tilværelse et andet sted. Her får Nicklas helt sikkert et godt udgangspunkt i Viborg, siger Lange til FCK's hjemmeside.

Nicklas Røjkjær nåede to førsteholdskampe for FC København.

Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

16 kommentarer

Nicodemus 10:32          
God vind fremover Røjkjær. Hverken den første eller sidste fodboldspiller, der har brug for et klubskifte for at komme til fra talent til profil.
Bosan123 10:55          
Hvad sker der i FCK i sælger og sælger men ingen ting den anden vej . Virkelig frusterende . Der er snart pokal brag ? Hvem skal score målene
Andreas LBK 10:56          
Hvilken position(er) spiller han?
Troede han var højreback.
tofod 11:20          
Han bliver jo solgt fordi han ikke er god nok til at slå de nuværende spillere af, så jeg har svært ved at se det som et tab. Fint skifte for alle.
Nicodemus 11:28          
Bosan123:
Hvad sker der i FCK i sælger og sælger men ingen ting den anden vej . Virkelig frusterende . Der er snart pokal brag ? Hvem skal score målene
Der er pt. 26 spillere i 1.holdstruppen.

Du henviser til salg... at sælge en 16årig er ikke en svækkelse af truppen.

Skov er kommet ind, Amankwaa + Verbic ud og Keita er kommet tilbage fra udlånet i Halmstad.


Mere bekymrende er det hvem der skal score mål...
camara 11:33          
Pokal brag....... uden Santander kan vi sgu lige så godt lade være med at stille op, nåå nej vi har jo bomber Pavlovic.

Hvis Bøfferne ikke kan slå dette FCK hold i den nuværende forfatning, så er de godt nok endnu ringere, end jeg regner dem for at være.
Nicodemus 11:37          
camara: Santander ude er et stort problem... Men så må Robert Skov, Holse, (Wind). Falk Sotiriou m.m. træde i karakter. Det er i Parken og bolden er rund.
Lørdag 20. april
Fredag 19. april