Luk

FCK-boss roser 18-årig Boilesen-afløser

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Jess Thorup fortæller, at Nicolai Boilesen allerede i pausen følte ubehag, og FCK-træneren sender stor ros i retning af unge Victor Kristiansen, der kom ind i stedet.

Da FC København onsdag besejrede Vejle Boldklub med 2-1 i Parken, måtte forsvarsprofilen Nicolai Boilesen humpe ud kort inde i anden halvleg.

Efter kampen fortæller cheftræner Jess Thorup dog, at Boilesen allerede efter første halvleg kunne mærke noget, der ikke var helt, som det skulle være.

- Han sagde lidt i pausen, at han følte, at der var noget, som begyndte lidt, og han kender jo sin krop mere end nogen anden. Så når han siger det, så lytter vi bare og siger, at det er okay. 

- Jeg spurgte, om han ville starte op, og det ville han gerne, men han sagde, at det går ikke, siger Jess Thorup.

I stedet for Boilesen kom 18-årige Victor Kristiansen ind, og Jess Thorup er meget tilfreds med måden, som han løste opgaven på.

- Jeg havde allerede Victor klar og sagde, at du skal bare stå der, og han gjorde det sindssygt godt. Det er fedt at se, at nogle af vores egne unge er klar til at springe ind i sådan en kamp, hvor holdet egentlig bøvlede lidt i anden halvleg, men han gjorde det fremragende, og det var godt at se, siger Thorup.

Victor Kristiansen, der tilbage i december forlængede sin kontrakt til udgangen af 2023, står noteret for fire førsteholdskampe for FC København.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt
Fredag 16. april