LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCK-boss: Ståle imponerede under krisen i '17

| Superligaen | 6 kommentarer
Solbakken om eneste job-tilbud fra top 5-liga: 'Det var et rigtig, rigtig dårligt tilbud'
Robert Skov: 'Mål-rekord fylder ikke særlig meget, når man taber og lukker fire mål ind'
Vil han ikke score? Se Esbjerg-angribers FEM kæmpeafbrændere mod FCK
Ståle efter 8 mål imod i 2 kampe: 3 af 4 i bagkæden var rigtig, rigtig svage
Ibsen efter 3-4 i FCK-debuten: Står med en lidt tom følelse - havde dog et par gode aktioner
FCK-boss: Ståle imponerede under krisen i '17
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (25/05)
bet365 1,44 5,00 6,00
NordicBet 1,50 4,80 5,95
Oddset 1,50 4,80 5,80

Ståle Solbakken og hans team imponerede under krisen i efteråret 2017 FCK-formand Bo Rygaard stort.

FC København havde i sommeren 2017 netop vundet the double to gange, inden man sagde farvel til flere nøglespillere, der skulle videre i karrieren.

Nye profiler blev købt ind, men resultaterne svigtede, og FCK havde et resultatmæssigt meget tungt efterår, hvor FC Midtjylland og Brøndby lagde stor afstand i tabellen.

Solbakkens job var dog aldrig i fare, understreger formand i Parken Sport & Entertainment Bo Rygaard.

- Han har ikke været i fare i min tid (marts 2015, red.), siger Rygaard og roser Solbakken for at have opbygget en stærk organisation med hensyn til blandt andet talentudvikling og scouting.

Og så er Rygaard meget imponeret af Solbakkens evner i modgang.

- Det fornemmeste eksempel er i efteråret 2017, hvor vi havde vundet the double to gange, men pludselig fik sportslige udfordringer, da en række dygtige spillere havde forladt os.

- Det gik åbenlyst ikke som håbet på banen, og der så man forskellen mellem god og dårlige ledelse. Der blev gået til tingene. Der blev taget ansvar. Der blev gjort de rigtige ting og ikke peget fingre. Ingen sagde undskyld eller smuttede. 

- Teamet arbejdede i stedet 24/7, mens de var på forsiden af alle aviser, fordi det gik så dårligt.

- Det krævede noget mentalt og fysisk, og det viste noget commitment. Det er noget af det bedste ledelse, jeg har set, og jeg er immervæk formand i syv forskellige virksomheder. 

- Der blev taget ansvar og ændret på tingene, og det er flot at se, hvordan de er kommet tilbage. Jeg er enormt imponeret over, hvordan der blev arbejdet i krisetider, som det jo var.

- Havde jeg ikke mærket den energi og lyst, ville jeg have reageret på det. Men det var slet ikke tilfældigt, og så var det helt modsat. Og jeg var 100 procent sikker på, at jeg ville anbefale bestyrelsen at forlænge med Ståle, siger Rygaard. 

Solbakken afslørede på dagens pressemøde i Telia Parken samtidigt, at det var Rygaard, der tog første skridt til den nye kontrakt, der gælder til sommeren 2023. 

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

6 kommentarer

tofod 16:32          
Jaja, han har jo også danmarks højeste budget, så det er ikke så underligt at han er en rigtig dygtig leder, også i krisetid. (Eller hvordan er det den plejer at gå?)
Siaya 16:34          
Selv om jeg er godt træt af at Ståle, som den eneste skandinav stædigt nægter at prøve at implementere en lille smule dansk i hans ordsprog er han kongen af FCK. Han skal bare blive og ikke noget med at prøve sig af i udlandet. Hans match er FCK. Længere er den ikke.
kimjen 17:37          
Ligesom indenfor populær musikken, hvor Kim Larsen var nr.1, står Ståle Solbakken også som nr.1 i dansk fodbold. Fælles for Kim og Ståle er at der ikke er nogen nr.2 og 3. Plus at de ikke lefler for de laveste fællesnævnere. Et godt eksempel er at Ståle ikke taler dansk, som bliver brugt mod ham igen og igen.
Det kan hermed oplyses at der kommunikerers på engelsk i FC med spillerne. At folk i provinsen, Onside og udkantsdanmark ikke forstår det norske sprog, som i øvrigt er det sprog som kommer tættest på rigsdansk, er ikke Ståles skyld, men nok snarere sprog isolationen i DK.
Vi skal være taknemmelige for udviklingen hvor vi kan ansætte kvalificerede trænere i DK. Bare spørg i Brøndby ?
Rundsaven 18:17          
Så blev troldene lukket ud i det fri :)
Tobias30 14:58          
Har aldrig forstået det omkring hans norske.

For mig er man direkte ubegavet hvis man ikke forstår hvad han siger. Og ja virkelig seriøst hamrende ubegavet.
Fredag 24. maj
Torsdag 23. maj