Luk

FCK-chef har set derby-metro: Der sker noget

| 3F Superliga | 24 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (18/04)
Bet25 1,54 4,40 5,20
Oddset 1,58 4,30 5,40
bet365 1,50 4,20 6,00

Jess Thorup ser frem til lokalbraget mod Brøndby og kan godt mærke, hvor meget det betyder for folk. Han har blandt andet bemærket et noget specielt metro-tog.

Brøndby Stadion danner søndag rammen om rivalopgøret mellem Brøndby og FC København, og selvom der ikke kan komme tilskuere ind til opgøret, er der allerede begyndt at blive bagt op til storkampen.

Tidligere på ugen florerede der billeder af et københavnsk metro-tog med teksten 'ANTI-1964', som henviser til året, hvor Brøndby IF blev stiftet.

FCK-træner Jess Thorup ser meget frem til sit første derby, og han kan godt mærke, at det er noget specielt.

- Det er ærgerligt, der ikke er 20.000 tilskuere derude, men det er jo sådan nogle kampe, hvor jeg godt kan mærke på omgivelserne, at de her derbys betyder noget, så det bliver fedt at være en del af.

- Jeg er ikke selv på de her sociale medier, men det er der mange omkring mig, der er, og jeg kan jo godt mærke på omgivelserne, at der begynder at røre sig noget. Det betyder noget for rigtig mange, siger Jess Thorup efter onsdagens 2-1-sejr over Vejle.

Har du set metroen?

- Ja, det har jeg faktisk. Nu skal jeg jo ikke udtale mig om de ting, men det har jeg faktisk set, og der kan jeg jo allerede begynde at mærke, at der sker noget. Det ville være det fedeste for mig at kunne give fansene en gave ved at tage til Brøndby og vinde, så jeg vil gøre alt for det, siger Thorup.

Mens FCK allerede nu kan rette fokus mod søndagens lokalbrag, skal Brøndby først møde Randers på hjemmebane torsdag aften.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt
Fredag 16. april