Luk

FCK-chef om Wilczek: Har set skarp ud

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Kamil Wilczek var søndag med fra start for FCK, hvor han også kom på måltavlen. Han har set rigtig skarp ud, og derfor valgte Jess Thorup at starte med polakken.

FCK indledte slutspillet i 3F Superligaen med en 2-1-sejr over Randers, hvor Kamil Wilczek udlignede for københavnerne.

Cheftræner Jess Thorup havde valgt at starte med polakken på toppen, og det skyldes blandt andet, at Wilczek har det skarp ud på det sidste.

Det fortæller Thorup til FCK's hjemmeside.

- Wilczek har set rigtig skarp ud til træning på det seneste, efter at vi ikke kunne bruge ham i tre uger på grund af en skade. Han bringer noget mere tyngde i boksen og viser også i dag sin målfarlighed, når chancen opstår, men de 90 minutter består også af meget andet med presspil, relationer og forsvarsspil.

33-årige Kamil Wilczek står noteret for seks mål efter 18 kampe i 3F Superligaen for FCK.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Raymund Nelausen

6 kommentarer

Ludomania 02:19          
Jeg syntes at det er et uhyggeligt dårligt træner arbejde, ganske simpelt.

Uden jeg vil hænges 100% op på tallene så mener jeg at Wilczek har scoret 5 mål i de 6 kampe han har været på banen i mere end 80 minutter i denne sæson. Og han gjorde det fra dag 1 hvorfor der aldrig var nogen tvivl om hans farlighed.
Alligevel bænkede Thorup ham fra start da han kom til selvom Wilczek på det tidspunkt havde scoret 4 mål i 3½ kamp?
Derefter får Wilczek 20 minutter i første kamp under Thorup for slet ikke at være i truppen til anden kamp?
Enten var det ledelsen der krævede at Thorup brugte de unge spillere for at skabe nogle salgsemner, eller også så stoler Thorup ALT ALT for meget på hans egne evner til at skabe guld ud af ingenting?

Vi scorer i denne sæson i samme tempo som de andre tophold mens vi lukker over HALVTREDS PROCENT flere mål ind i egen ende. Som svar på det faktum tager Thorup den mest scorende i åbent spil helt ud af truppen og omskoler den næst mest scorende spiller til opspilsstation? Er han ikke ansat til at vinde kampe? Vi har nok ligaens farligst angriber i truppen og bruger ham ikke???

Jeg vil ikke kalde sejren i dag for held. Vi VAR farligst foran mål efter Wilczek der åbnede scoringen for os. Efter hans mål fandt Randers en spiller til at lukke af for ham, men det gav plads til Wind/Falk da Randers Zone forsvar blev trukket skævt at Wilczek der hurtigt fik en barnepge. Det skabte endnu et mål.
Og DET er det Wilczek gør. Udover at score mange mål så er han også fantastisk til at skabe plads til medspillerne, det var han en konge til i Brøndby. Kaiser og Uhre havde en fest når Wilczek trak ud til siden og trak hans barnepiger med sig.

Og så skal spillerne piskes til at spille 90+ minutter. Man MÅ godt vinde kampe med mere end et mål. Man behøves nødvendigvis ikke at skifte et gear ned når man kommer foran. Dette vil jeg ikke laste Thorup for da holdet efterhånden har lavet det nummer i mange år. Robert Skov var genial for FCK da han spillede til kampene var slut, så blev medspilerne nødt til at lege med for ikke at se helt åndsvage ud. Alle bolde var farlige når Robert Skov (Og N´Doye) var på banen. Selvfølgelig kan vi ikke få Robert Skov tilbage, men vi kan kræve at spillerne begynder at angribe modstanderne i alle 90 minutter. Vi har stadig 6 spillere på holdet der spillede sammen i 18/19, de må kunne lære de andre at kæmpe igennem (Jeg syntes at Zeca gør sit yderste for at holde spillerne i gang i hver kamp, respekt til ham for det).
Jeg er klar over at det tempo kan give flere skader, men der må vi bare lære af Brøndby og delvist FCM om hvordan man lærer spillerne at spille 100% i mere end 90 minutter, for det er en gren begge de hold mestrer.
Spectator66 13:44          
@Ludo
Helt enig. Nu vender det dog forhåbentligt og han får mere spilletid
Ludomania 21:33          
@Spectator66 Jeg ser i et interview at Thorup har snakket med Wilczek om hans manglende spilletid. Gad vide hvad han har fortalt Wilczek?

"Jeg ved godt at du bliver liga topscorer hvis jeg bruger dig, men jeg skal lige prøve noget andet..."??

Eller "Jeg skal lige have lavet Wind til opspilsstation, Mens jeg laver det så bruger jeg Fischer i angrebet så vi slipper for at mål forstyrrer opbygningen"

Hvad kan man bruge som argument for at bænke en angriber der har scoret 5 mål i de 6 kampe han har startet inde i? Specielt når det er et hold der har problemer i forsvaret? At Fischer er bedre defensivt end arbejdshesten Wilczek?
Danish_Messiah 21:38          
Ludomania: hvad med den ene grund at han er skadet, det er vel en ret god forklaring.
Ludomania 18:56          
@Danish_Messiah Jeg tror sgu at det er svært at bilde ham ind at han har været skadet siden 18 oktober sidste år hvorfor Thorup ikke bruger ham. Mig bekendt har han kun været ude 4 dage med influenza siden han kom til klubben.
Sir 19:21          
Han var ude med skade i de to kampe der var før den seneste jvf bold.dk
Mandag 19. april
Søndag 18. april