Luk

FCK-chef: Som om Zanka ikke har været væk

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

FC København - Lyngby
Superligaen Grundspil (01/11)
Bet25 1,27 6,20 11,00
Oddset 1,25 6,10 12,00
bet365 1,33 5,00 8,50

Hjalte Bo Nørregaard glæder sig over at have Mathias Zanka til rådighed. Det er næsten, som om han ikke har været væk, siger den midlertidige FCK-træner.

FC København får søndag aften besøg af AaB i 3F Superligaen, men det opgør bliver ikke helt, som det plejer.

Det er nemlig første kamp efter fyringen af Ståle Solbakken, hvorfor Hjalte Bo Nørregaard skal stå i spidsen for FCK for første gang.

Den oplevelse glæder han sig til, og samtidig er han glad for at have midtstopperen Mathias Zanka Jørgensen til rådighed, efter han vendte hjem til FCK på transfervinduets sidste dag.

- Det er dejligt. Han er landsholdsspiller og har enorm erfaring. Han ved, hvordan tingene er i FCK. Det er næsten som om, at han ikke har været væk, siger Hjalte Bo Nørregaard ifølge Ritzau og tilføjer generelt:

- Jeg har bedt spillerne om at have et åbent sind og være nysgerrig omkring de idéer, som bliver fremlagt. Det synes jeg, de har været. De er positive, og de har en god tilgang.

Søndagens opgør mellem FC København og AaB fløjtes op klokken 18 i Parken.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Martin Schmidt

3 kommentarer

Esrever 10:27          
Det må også tælle med at det er noget nær optimale forhold for Hjalte at tage over. Ingen Europa og folk som Zanka og Ankersen bør nærmest kunne varetage forsvarstræningen selv. Til nøds kan man få Kvist til at dirigere midtbanen.

Så er der opspillet og sammenhængen mellem kæderne... Det er dér vi har problemer.
JakobFC 11:08          
Derudover er Boilesen tilbage fra skade og han er en meget vigtig brik i hele opspillet.

Og med Peps præstation mod fcn og Falk tilbage fra skade, ser det også ud til at midtbaneproblemerne er blevet mindre.

Alt i alt er det fuldkommen optimale forhold at overtage lige nu ligesom det havde været optimale forhold for Ståle at genrejse holdet, nu hvor Zanka er tilbage og de vigtigste spillere er ved at være skadesfrie.
Nicodemus 11:10          
Hjalte kommer med garanti ikke til at ændre zoneforsvaret.

Der er måske nogle ting omkring dødbolde og graden af offensive kræfter der skal ligges i omstillinger ved f.eks. hjørnespark, men ellers så giver forsvaret mere eller mindre sig selv.

Der er måske et par løbemønstre som Daramy og Wind er yderst bekendt med, som nu kommer op på taktikbordet. Hvis Daramy starter på kanten i en 4-4-2, så er Wind/Daramy et rimelig godt bud på en målscore + assist.. hvis man interessere sig for at spille penge på fodboldkampe.
Fredag 30. oktober