Luk

FCK flåede indskiftet Singh ud: Var ikke i tvivl

| Conference League | 20 kommentarer

Luther Singh blev skiftet ind og ud, da FC København tabte 1-2 til PAOK torsdag. Jess Thorup erkender, at det er synd for sommerindkøbet, men det var en nødvendig taktisk ændring.

FC Københavns sommerindkøb Luther Singh har på ingen måde fået en start som ønsket.

Singh har haltet efter formmæssigt, haft pasproblemer og har slet ikke fået sat et positivt aftryk endnu. Torsdag fik han så chancen, da han kom ind i pausen af FCK's kamp mod PAOK, men efter 38 minutter på banen blev han hevet ud igen.

FCK skulle satse taktisk efter at have reduceret til 1-2 i undertal, og derfor ofrede Jess Thorup sit uheldige sommerindkøb.

- For lige at tage Singh, så scorede vi, efter han kom ind på banen. Men vi havde en helt klar fornemmelse af, at de sidste 10-15 minutter ville blive et bombardement i forhold til indlægsspillet, og derfor skulle jeg have Rasmus Højlund ind, siger Thorup og fortsætter:

- Det var selvfølgelig ærgerligt og synd for Singh, at jeg var nødt til at tage ham ud, men det er nogle gange vilkårene. Jeg skal tænke på, om vi kan få den ene mulighed, der gør, at vi kan score.

Sådan en udskiftning er næppe god for selvtilliden hos Luther Singh, men den konsekvens kunne ikke få betydning for Thorups valg.

- Det kan jeg ikke tillade mig at tænke på i den situation. Der er der kun et for øje, og det er at bruge det momentum, som vi havde på det tidspunkt.

- PAOK blev lidt presset af situationen, selv om de var en mand i overtal, og vi kunne presse dem. Jeg havde kun et for øje, og det var at få Højlund ind, siger Thorup, der dog vil forsøge at samle Luther Singh op igen.

- Det kostede for Luther, desværre, men jeg kunne ikke tænke så meget på det. Det er en snak, jeg nu skal have med ham efterfølgende, men jeg var slet ikke i tvivl i øjeblikket.

24-årige Luther Singh har spillet med i syv førsteholdskampe uden at være noteret for mål eller oplæg. Han har fået 129 minutter i FCK-trøjen indtil videre.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård
Fredag 3. december
Torsdag 2. december