LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCK-flop spolerede Deslers norske debut

| Eliteserien | 1 kommentar
Voldsomt snevejr i norsk Eliteserie-kamp: Se de vilde billeder fra kampen mellem Ranheim og Tromsø
FCK-flop spolerede Deslers norske debut
Foto: FK Haugesund

Mikkel Desler debuterede for Haugesund med et 2-3-nederlag til Strømsgodset, hvor Martin Spelmann også fik debut. Matti Lund Nielsen spillede fuld tid, mens Christoffer Remmer så til fra bænken, da Sarpsborg og Molde delte.

Mikkel Desler debuterede søndag aften for Haugesund i Eliteserien, hvor den tidligere OB-spiller startede på højre back efter sit skifte tidligere på måneden. 

Desværre havde han dog ikke meget at juble over, da han sammen med Haugesund-holdet startede sæsonen mod Strømsgodset. 

Allerede efter to minutter kom gæsterne bagud på et straffespark af Marcus Pedersen. De formåede dog at komme tilbage i første halvleg, selv om de to gange var bagud, og stillingen ved pausen var 2-2.

Martin Spelmann startede på bænken hos Strømsgodset, men efter 68 minutter kom han på banen til sin debut for den norske klub. Og han skulle ikke vente mange minutter, før han kunne juble med holdkammeraterne.

Efter 71 minutter sikrede hjemmeholdet nemlig sejren, da den tidligere FCK- og OB-angriber Mostafa Abdellaoue var på pletten og gjorde det til 3-2, som også blev kampens slutresultat.

Også Matti Lund Nielsen og Christoffer Remmer fik gang i sæsonen søndag aften. Førstnævnte spillede fuld tid for Sarpsborg mod Molde, der havde den tidligere FCK-back på bænken hele kampen.

Det lignede længe en sejr til Sarpsborg, der var kommet foran efter 68 minutter på en scoring af Jonathan Lindseth, men Magnus Wolff Eikrem ville det anderledes.

I dommerens overtid dukkede den tidligere Premier League-midtbanespiller op og scorede til 1-1, som også blev kampens slutresultat.

Andetsteds fik Viking en god start på deres sæson, da Kristiansund blev besejret 2-0 på scoringer af Zymer Bytyqi og Zlatko Tripic, mens Tromsø med en sen scoring snød Ranheim og vandt 2-1.

Stream Ranheim – Strømsgodset på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

1 kommentar

Rundsaven 22:11          
slettet :P
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj