Luk

FCK-floppet 'Mos' lægger støvlerne på hylden

| Eliteserien | 8 kommentarer

Infoboks

Den tidligere FC København-spiller Mustafa 'Mos' Abdellaoue har i en alder af 33 år valgt at indstille karrieren efter en årelang knæskade, som han ikke kan komme sig helt over.

Mustafa 'Mos' Abdellaoue blev aldrig nogen stor succes i den danske 3F Superliga for hverken FC København eller OB, og siden sin tid i Danmark har han brugt de seneste år i norsk fodbold.

For tiden er han på kontrakt i Sarpsborg 08, men kampe her bliver der imidlertid heller ikke mere af nu, da angriberen indstiller karrieren på grund af en knæskade, som han ikke kan komme sig helt over.

- Kort sagt, så bliver det her min sidste sæson. Mit knæ har været igennem to operationer i år, og jeg træner mig op nu, men ud fra det læger og fysioterapeuter siger, sammen med det jeg selv føler, så tåler mit knæ ikke længere topidræt, udtalte Mos til Discovery.

Mos spillede sin seneste kamp i september 2020 mod Strømsgodset og har siden da været igennem to operationer, inden han nu tager konsekvensen af forløbet og stopper karrieren.

- Lige nu handler det om at få en hverdag uden smerter og komme til at man kan tage sig en løbetur. Nu skal jeg arbejde for at få et knæ, som fungerer i hverdagen, sagde den 33-årige angriber.

Mos blev tilbage i 2011 topscorer i Eliteserien, hvor han efterfølgende blev solgt til FC København, hvor tilværelsen imidlertid blev en anelse sværere med kun fem mål i tiden der.

Så gik det imidlertid bedre i OB, hvor det nåede at blive til 13 mål i en enkelt sæson.

Mest succes havde Mos dog i Eliteserien, hvor han fik lavet 79 mål i 238 kampe.


Af Kristoffer Lind Pedersen

8 kommentarer

VikingStar 09:43          
Så dette velger bold å fokusere på når de først fokuserer på Norge. En mann som ikke har spilt kamper på lenge og som alt talte for at måtte legge opp.

Kunne f.eks dekket ´danske-oppgjøret´ i Haugesund eller aller helst toppkampen Molde-Bodø/Glimt, hvor jo resultatet endte meget positivt :)
CopenhagenNoice 10:30          
Hvor overrasket er du i virkeligheden, Viking? :)
Tommy Bechmann 10:52          
Du kan da bare gå ind på en norsk fodboldside hvis du så gerne vil læse om norsk fodbold
grumblesnake 11:06          
"Du kan da bare gå ind på en norsk fodboldside hvis du så gerne vil læse om norsk fodbold"

Med den logik skal vi selvfølgelig også droppe alt der hedder Premier League, Bundesliga, La Liga og Serie A.
Shiwani 12:11          
Tommy Bechmann

Jeg bliver nødt til at spørge om dit navn i virkelighed er Lauritz, og har du boet i Malaga engang :D
irtysh 12:27          
Der har været mange flop i FCK, men skal denne overskrift være bold.dk´s hilsen til en mands karrierestop?
Er man godt nok et flop, hvis man scorer 13 mål i 35 kampe? og 79 i 238?! Det er dog mere end et mål i hver tredje kamp.
Jeg synes godt, man kunne vælge at give ´Mos´ bedre ord med på vejen …
VikingStar 14:10          
Bechmann: Det skrives da rett mye om danskene i norsk og annen ligafotball her inne, om du følger med. Derfor jeg etterspurte Haugesund kamp. Poenget var at det hadde vel vært mer interessante saker om man først skulle skrive nå, men så ser jeg at kanskje ikke alle dansker er like oppdaterte på Mos situasjon. Det var en sørgelig slutt på karriere må en si!

Flopp henviser nok til hans tid i FCK, ellers har han vært bra om man tenker på at det har vært mye skader og.
Mandag 6. december
Søndag 5. december