Luk

FCK forlænger med Kim Christensen

| 3F Superliga | 13 kommentarer
FCK forlænger med Kim Christensen
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Hillerød - FC København
Sydbank Pokalen (25/09)
bet365 29,00 13,00 1,04
Oddset 30,00 13,50 1,05

FC København har forlænget kontrakten med reservemålmand Kim Christensen, så den nu gælder til sommeren 2018.

Kim Christensen har spillet i FC København siden 2010, men har de seneste sæsoner gjort sig som tredjemålmand for klubbens bedste hold, mens han har været målmandstræner for klubbens talenter.

Nu forlænger FCK og Christensen aftalen, så den gælder til sommeren 2018.

- Vi er glade for at have Kim i vores trup, og han bliver uge for uge dygtigere som målmandstræner. Han er en ægte holdspiller og en god læremester for de unge keepere i klubben, som han arbejder meget dedikeret med i hverdagen. Den her forlængelse er helt sikkert en god løsning for alle parter, siger manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

37-årige Christensen har spillet 30 kampe for FCK.


Af Mikkel Nøhr

13 kommentarer

Gastonion 20:13          
Koryfæernes tid er ikke helt ovre. Han får ikke nogen synlig rolle på holdet, men hans lidt mere skjulte indsats er værdsat. Forlængelsen er nok mest af alt et udtryk for, at de unge drenge på u19 stadig mangler en del, samt at man måske ikke helt stoler på Frederik Ibsen.
Chico 21:28          
Pissedygtig keeper. Sørgeligt han har pisset så store dele af sin karriere væk ved at få splinter i røven for at tjene en mønt i FCK. Men uden at spille og være 2/3 målmand hvor han havde været 1ste målmand i rigtig mangle klubber i den bedste danske som de skandinaviske rækker..
CPH-Hotspur 21:33          
Der skal jo være nogen, der tager rollen som reservemålmand, selvom det grundet positionens karakter må være en til tider kedelig tjans, der kræver en god psyke, loyalitet og tålmodighed. Men KC er glad i klubben, er vellidt, og arbejder på en karriere som målmandstræner, det lyder da ganske fint, er det så slemt, at han forhåbentlig også har tjent godt på det?
Frankofil 22:08          
Koryfæernes tid er ikke helt ovre. Han får ikke nogen synlig rolle på holdet, men hans lidt mere skjulte indsats er værdsat.
Det er nok lige i overkanten at kalde en reserve målmand der blot har spillet 30 kampe på 7 år for et koryfæ i Fck.
plutonium 22:37          
For så vidt enig med Chico, da KC sagtens kunne have spillet som førstemålmand i rigtig mange klubber. Måske ikke længere, men i hvert fald 5 af de sidste 7 år.

Dog har jeg en lidt anden vinkel på det, og en enorm respekt for hans valg. Han har valgt den langsigtede løsning, hvor han som målmandstræner har en karriere der varer langt ud over de normale 15-20 år man har som professionel fodboldspiller. Han har kunnet motivere sig selv til at tage de kampe der kommer, og så i øvrigt følge en anden ambition samtidig med.

Jeg synes KC er beundringsværdig i det henseende, for han har da om nogen styr på sin karriere!
Gastonion 22:39          
Benny Gall, ven. Han spillede 8 kampe, men hvilken FC-fan kan ikke huske ham? Bare fordi man ikke har spillet massere af kampe kan man stadig godt have respekt for hans karriere og loyalitet.
rasmussk 01:49          
Fantastisk karriere
Søndag 22. september