Luk

FCK giver debut til 18-årig - RFC skifter to

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

Randers FC - AC Horsens
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 1,59 4,20 5,40
Oddset 1,62 4,00 5,50
bet365 1,53 4,33 5,50

Jess Thorup giver debut til Marko Stamenic fra start, mens Kamil Wilczek, Peter Ankersen og Mikkel Kaufmann er nye. Hos Randers er Marvin Ego og Frederik Lauenborg nye.

FC København skal følge op på øretæven mod FC Midtjylland inden landskampspausen, når de møder Randers FC på hjemmebane i 3F Superligaen.

Startopstillingerne til kampen er netop blevet offentliggjorte.

Hos FC København er Marko Stamenic helt ny i startopstillingen. Den 18-årige newzealænder starter i sin første kamp for FCK på midtbanen.

Derudover er Kamil Wilczek, Peter Ankersen og Mikkel Kaufmann nye i FCK's startopstilling i forhold til deres sidste kamp mod FC Midtjylland. Ifølge FCK's egen Twitter-konto starter FCK i en 3-4-3-opstilling.

Ud af FCK's startopstilling glider Karlo Bartolec, Mohamed Daramy, Jens Stage og Viktor Fischer.

Hos Randers er Marvin Egho og Frederik Lauenborg nye i startopstillingen i forhold til deres sidste kamp til fordel for Vito Hammershøy-Mistrati og Tobias Klysner.

FC Københavns startopstilling:

Karl-Johan Johnsson - Victor Nelsson, Mathias Zanka Jørgensen, Nicolai Boilesen - Peter Ankersen, Rasmus Falk, Marko Stamenic, Pierre Bengtsson - Jonas Wind, Kamil Wilczek, Mikkel Kaufmann

Randers FC's startopstilling:

Patrik Carlgren - Mikkel Kallesøe, Simon Piesinger, Erik Marxen, Björn Kopplin - Mathias Greve, Andre Rømer, Frederik Lauenborg, Tosin Kehinde - Al-Hadji Kamara, Marvin Egho

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Johannes Skjøth

8 kommentarer

Sir Alex F 18:16          
Biel og Mudrazija må tænke sit, når en 18-årig debutant bliver foretrukket til den centrale midtbane. Men spændende at se Stamenic.
Batigol#9 18:18          
Spændende med Stamenic. Rigtig dygtig spilfordeler, og tror egentlig godt, han kan være med på dette niveeau
Inter-fck 18:27          
Måske lidt tosset, men er det helt utænkeligt at bestyrelsen / Kvist har været inde over valget af stamenic fremfor ståles indkøb ? Som et slags tilbagebetaling for det interview han gav igår ?
Pep Guardiola 18:30          
Ja. Jeg tror at det er helt utænkeligt. Det ville smadre Thorups integretitet og autoritet fuldstændig om bestyrelsen træffer afgørelser der helt åbenlyst er inden for trænerens ressortområde. Jeg vil gå så langt som at sige at det er en umulighed, selv for FCKs nuværende ledelse ville det være absurd.
Liverbird78 18:31          
Det lugter af mål
Peter Pan. 18:38          
Måske lidt tosset, men er det helt utænkeligt at bestyrelsen / Kvist har været inde over valget af stamenic fremfor ståles indkøb ? Som et slags tilbagebetaling for det interview han gav igår ?

Ikke lidt tosset - det er hjernedødt.
Ståle er blevet fyret, fordi han har sjoflet pse´s midler ud i den blå luft - truppen er intet værd - og nu må Thorup så forsøge at hekse.
Sir 18:46          
" Måske lidt tosset, men er det helt utænkeligt at bestyrelsen / Kvist har været inde over valget af stamenic fremfor ståles indkøb ? Som et slags tilbagebetaling for det interview han gav igår ?"
Ja det er helt tosset. Bestyrelsen sætter ikke holdet. Jess er nok ret klar omkring hvad han skal bestemme.
Onsdag 27. januar
Tirsdag 26. januar