Luk

FCK-guldfugl scorede i test: Altid sjovt

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Brøndby IF - FC København
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 3,20 3,60 2,28
Oddset 3,25 3,50 2,20
bet365 3,20 3,60 2,15

FC Københavns 15-årige stortalent Roony Bardghji scorede i træningskampen mod Hillerød, og det var på en position længere fremme på banen, end han er vant til.

FC København spillede onsdag en træningskamp mod Hillerød, hvor det 15-årige stortalent Roony Bardghji scorede sit første mål på seniorniveau.

Den unge svensker nød at kunne vise sig frem på øverste hylde, eftersom han normalt spiller på U19-holdet.

- Det var rigtig fedt at få scoret mit første seniormål og hjælpe holdet på den måde, men jeg må også sige tak til Luther (Singh, red.) for oplægget. Det vigtigste for mig er at spille og vise mig frem, og så tænker jeg ikke så meget over mine mål. Nogle gange scorer man, andre gange ikke, siger Roony til fck.dk.

Roony Bardghji spiller normalt på højrekanten eller den offensive midtbane, men han blev i træningskampen kastet længere frem i angrebet.

- Jeg spillede som angriber i dag (onsdag, red.), og det er faktisk rigtig længe siden, jeg sidst spillede på den plads. Men det er kun godt at få prøvet sig af og blive udfordret. Det er lærerigt at spille nye positioner, og jeg er bare glad for at få chancen.

- Det er altid sjovt at få lov at komme op og spille med gutterne. De tager hånd om mig, og hjælper og guider mig inde på banen så meget de kan. Det er jeg rigtig glad for, og det gør det nemmere for mig.

FC København hentede Roony Bardghji i Malmö FF i sommeren 2020, og han spås en stor fremtid.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Sara Margren

1 kommentar

hollie 16:49          
Det bliver spændede at følge SL nye Moukoko.
Lørdag 23. oktober