LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

FCK henter Robin Olsen permanent

| FC København | 33 kommentarer
FCK henter Robin Olsen permanent
Foto: Getty Images
FC København har udvekslet Robin Olsens lejeaftale i klubben med en permanent en af slagsen. Keeperen har skrevet under på en fire-årig aftale.

De nykårede danske mestre fra FC København har haft Robin Olsen på leje i et halvt år fra PAOK, men nu veksles lejeaftalen til en permanent aftale på fire år. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Jeg er meget, meget glad. Det her er helt perfekt for mig, og jeg trives rigtigt godt i FCK, som har taget flot imod mig. Jeg vil altid gerne levere det perfekte på banen, men ved også godt, at det ikke er muligt og derfor er jeg også tilfreds med mit første halve år i klubben. Jeg er dog heller ikke i tvivl om, at jeg kan gøre det endnu bedre, og det vil jeg arbejde hårdt for, siger Robin Olsen til fck.dk.

Det står ikke klart hvor meget FCK har måtte betale PAOK for at købe Robin Olsen fri. Den svenske keeper skal med landsholdet til EM denne sommer og er derfor sendt på miniferie sammen med Ludwig Augustinsson og Erik Johansson, som også skal med.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

33 kommentarer

Real ikonet 19:08          
Det er vel så et farvel til Stephan Andersen?

- Kunne forstille mig han gerne vil til Brøndby?
Emilfu 19:08          
Rigtigt godt indkøb af FCK.

Han er deres nye 1.keeper tror jeg.
SkeletonBjitch 19:13          
Det er helt utroligt med alle de gode keeper de har i FCK. I mine øjne burde FCK have snuppet mesterskabet uden en ekstra keeper og dermed mener jeg også det er synd de ikke viser mere tillid til Stephan Andersen, når det nu er en skade der kom midt i sæsonen.
Slim shady the King 19:15          
Det synes jeg er rigtig godt af og få ham på fast kontrakt, han har gjort det rigtig godt for os så det fandme fint:-)
SotD 19:19          
Det er en stærk signing af FCK. Robin Olsen har virket bundsolid, selvfølgelig med enkelte udfald. Men bestemt blandt de bedste i ligaen...

Det må jo så i hvert fald endegyldigt betyde at Kaminski ryge retur, ikke at det er overraskende. Dog spændende hvad det betyder for Stephan Andersen, for FCK vil jo typisk gerne have to rigtigt stærke keepere i truppen, som kan presse hinanden, og sikre en god konkurrence. Men Stephan Andersen kan næppe være tilfreds med en rotations-/reserve tjans. Han skal selvfølgelig forsvare sin position som 2. valg på landsholdet med fast spilletid.

Så hvis FCK siger farvel til både Kaminski og Stephan Andersen, kombineret med nyligt exit af Busk, så må man i dén grad forvente at der blive hentet endnu et stærkt navn ind i sommerferien. Nogle bud på en realistisk handel?
MBK 19:23          
- Kunne forstille mig han gerne vil til Brøndby?

Måske, men det er jeg sikker på, Brøndby ikke er interesseret i. Frederik Rønnow er mindst lige så god, og der er langt mere fremtid i ham.

Stephan Andersen må nok indstille sig på enten at blive en velbetalt reservekeeper i FCK eller gå ned i løn og finde en klub ala FCN, OB eller Randers.
Real ikonet 19:26          
Stephan Andersen må nok indstille sig på enten at blive en velbetalt reservekeeper i FCK eller gå ned i løn og finde en klub ala FCN, OB eller Randers.
Tænker faktisk AGF ville være det mest oplagte Stephan Rasmussen er så dårlig til at styre sit forsvarer, så de mangler en bedre målmand.
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar