Luk

FCK-indkøb bekræfter: Jeg afviste FCM

| 3F Superliga | 80 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Sydbank Pokalen (28/10)
bet365 1,61 4,20 5,00

Kevin Diks bekræfter overfor B.T., at han havde et tilbud fra FC Midtjylland, men da det kom, var han allerede indstillet på at skifte til FC København.

FC København har i denne sæson nydt godt af sommerindkøbet Kevin Diks, der har scoret fem mål og lavet tre oplæg i 15 kampe for sin nye klub.

Diks har over de seneste to år vist sig frem i AGF, og det overbeviste altså FCK om at hente Diks, men inden handlen blev officiel, så var FCK's konkurrenter i superligatoppen FC Midtjylland også inde i billedet.

Det bekræfter Kevin Diks i et interview med B.T., hvor han dog fortæller, at det ikke havde nogen interesse, da FCK allerede havde været på banen noget før FCM.

- Det er rigtigt, der var et bud fra FC Midtjylland, siger han til B.T. og tilføjer på spørgsmålet, om han overvejede FCM:

- Nej, nej, nej. Selvfølgelig hørte jeg om det fra min agent, men det var ikke en mulighed. Mit hoved var fuldstændig i FC København, og jeg tænkte slet ikke på at tage til en anden klub. Sådan var det helt fra begyndelsen.

FCK kom allerede på banen for at hente Diks, før sidste sæson var slut, men han måtte vente et stykke tid, før skiftet fra Fiorentina blev officielt, og det var i den ventetid, at FCM altså bød sig til.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober