Luk

FCK-islænding: Historier om derby er 'crazy'

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC Midtjylland
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 2,60 3,40 2,50

Den unge islænding i FC København, Ísak Bergmann Jóhannesson, har hørt vilde historier om derbyet mellem sin nye klub og Brøndby, som han skal opleve for første gang.

Det summer altid i luften, når dagen for derbyet mellem FC København og Brøndby kommer.

Søndag skal FCK til Vestegnen for at spille Danmarks største rivalopgør nummer 97, men for københavnernes unge, nye islænding, Ísak Bergmann Jóhannesson, bliver opgøret hans første derby.

- Jeg tror, det bliver noget helt specielt. Mange har fortalt mig, at det er helt crazy, så det bliver sjovt at opleve, og jeg glæder mig virkelig til i morgen, siger Jóhannesson til klubbens hjemmeside.

Den 18-årige offensivspiller nåede at prøve en hel del, da han repræsenterede IFK Norrköping, ligesom han har spillet otte landskampe for det islandske A-landshold.

- De største kampe i Norrköping var kampene mod Malmö FF, og når Stockholm-klubberne kom på besøg, men der var ikke den samme rivalisering, som vi har med Brøndby, siger han videre.

Jóhannesson har spillet fem kampe i 3F Superligaen for sin nye klub. Her har han scoret et enkelt mål og lavet en enkelt assist.

Kampen bliver fløjtet op klokken 14.00.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Rasmus Glud
Tirsdag 30. november