Luk

FCK jagter sejr: Vigtigt for dansk fodbold

| Conference League | 0 kommentarer

FC København-cheftræner Jess Thorup vil gerne slutte af med en sejr imod Slovan Bratislava i Conference League, da de tre point er vigtige for dansk fodbold.

FC København kan ikke helt gå på juleferie endnu, da de fortsat mangler deres sidste kamp i Conference League, hvor Slovan Bratislava venter i Parken om et par uger.

FCK har dog allerede vundet gruppen, men de jagter en sejr i opgøret, da de vil runde godt af og sikre sig vigtige point, som i den grad gavner klubben og dansk fodbold som helhed.

Det fortæller cheftræner Jess Thorup til FCK's hjemmeside.

- Selvom vi har vundet gruppen, så er det på ingen måde en ligegyldig kamp for os. Vi vil runde efteråret stærkt af, så vi får et godt afsæt hen mod et forår, som vi selv har meget store forventninger til. 

- Det er også særdeles vigtigt, både for F.C. København og dansk fodbold, at vi samler så mange point som overhovedet muligt til vores europæiske ranking, udtaler cheftræneren og tilføjer.

- Vi har haft et rigtigt stærkt europæisk forløb den her sæson, hvor vi har vundet ni kampe, spillet en uafgjort og kun tabt en enkelt kamp. Det skal vi også sætte et godt punktum for. Derfor er det en vigtig kamp, som vi går helhjertet efter at vinde.

Det er torsdag den 9. december, at FC København for sidste gang i 2021 går på banen, når de møder Slovan Bratislava i Conference League.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Raymund Nelausen
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar