Luk

FCK justerer træning: Ingen hænder på bolden

| 3F Superliga | 13 kommentarer
FCK justerer træning: Ingen hænder på bolden
Foto: Getty Images

FC København justerer en smule i forhold til deres træninger i forbindelse med coronakrisen. 

FC København har siden hjemkomsten fra Tyrkiet, hvor holdet mødte Istanbul Basakbeshir i Europa League, ikke trænet som hold. 

Spillerne har i stedet mødtes i små grupper i parker, hvor spillerne har haft god afstand til hinanden.

FC København skriver dog på deres hjemmeside, at der kommer nogle små justeringer for FCK-spillerne i den kommende tid angående træning. 

- I takt med, at vejret er blevet bedre, er der kommet flere mennesker i det offentlige rum og i byens parker, og derfor mødes spillerne ikke længere her.

- I stedet er det ud fra en lægefaglig vurdering besluttet at bruge de indhegnede, private baner på Nummer 10 fra tirsdag og indtil videre en uge, medmindre sundhedssituationen ændrer sig.

- Det bliver gjort for at mindske risikoen for smitte yderligere både i forhold til, om spillerne kan smitte eller andre kan smitte dem. 

- Det sker fortsat under meget skærpede omstændigheder i forhold til antal og afstand, hvor alle følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, skriver klubben.

De skærpede omstændigheder er blandt andet, at spillerne ikke må røre bolden med hænderne, og at ingen øvelser bliver foretaget, hvis der er risiko for, at spillerne kommer tættere end to meter på hinanden.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Anders Jensen
Søndag 5. april
Lørdag 4. april