Luk

FCK-keeper om IFK: Håber vi er favoritter

| Europa League | 2 kommentarer

Infoboks

FC København - Rijeka
Europa League Kvalifikation (01/10)
YouBet 1,71 3,65 4,80
bet365 1,66 3,60 4,75

Karl-Johan Johnsson forventer en svær opgave mod IFK Göteborg, men målmanden indikerer forsigtigt, at FC København er favoritter til at gå videre.

IFK Göteborg går ind til torsdagens møde med FC København med en 3-0-sejr i bagagen, mens FCK jagter oprejsning efter det skuffende premierenederlag mod OB.

FCK-målmand Karl-Johan Johnsson møder en lang række landsmænd mod IFK og indikerer, at FCK er favoritter, men det bliver ikke let, fastslår han.

- Jeg håber vel, at vi er favoritter, men det er en svær kamp, vi skal spille i morgen. Jeg håber selvfølgelig, vi kan levere en god præstation og få et godt resultat, så vi går videre.

- Min første tanke var, at det var ét af de sværeste hold at møde af dem, vi kunne trække, men selvfølgelig tænkte jeg også, at det ville blive sjovt at komme til Sverige, siger Karl-Johan Johnsson.

På onsdagens pressemøde blev Johnsson spurgt, hvilke af Göteborgs angribere han vil holde særligt øje med, men generelt fokuserer FCK-målmanden mest på sit eget hold.

- I den seneste kampe brugte de vel Alexander Farnerud på toppen med Pontus Wernbloom, og jeg har ikke set Wernbloom som en rigtig angriber. Tidligere har han været defensiv midt, så jeg ved ikke, om jeg ser ham som den farligste af dem, men han er et godt opspilspunkt, og så er Farnerud vel mere den farlige type helt fremme.

- Vi har gået igennem IFK's hold, og vi ved, at de har god kvalitet, men vi fokuserer mere på vores eget spil, og at vi skal gøre det bedre end vores seneste kamp og lægge mere krudt på det, siger Johnsson.

Karl-Johan Johnsson startede sin karriere syd for Göteborg, nærmere bestemt i Halmstad.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Martin Schmidt
Tirsdag 29. september