LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

FCK køber Gent-stopper

| Superligaen | 21 kommentarer
FCK køber Gent-stopper
Foto: Getty Images
FC København har sikret sig den svenske midterforsvarer Erik Johansson, der er købt hos de belgiske mestre Gent.

FC København meldte tidligere på formiddagen ud, at Daniel Amartey skifter til Premier League-klubben Leicester. Men her stopper mandagens transfernyheder ikke fra Superliga-duksen.

Løverne meddeler således, at man har sikret sig den svenske midterforsvarer Erik Johansson, der er købt fri i belgiske Gent.

- Erik er en bundsolid centerforsvarer med erfaring fra international klub og landsholdsfodbold. Han er lige nu førstevalg på det svenske landshold på sin position og har vist, at han kan håndtere vanskelige opgaver, selv når han er ude af kampform, som han for nyligt viste det i de to EM-playoff-kampe mod Danmark, siger Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

- Ser man på truppen efter salget af Amartey og kontraktsituationen generelt, så er vi nu dækket godt ind både på kort og langt sigt. Erik har en god alder i forhold til resten af truppen og vi er sikre på, at han fortsætter den lange flotte tradition for dygtige skandinaviske stoppere i F.C. København.

27-årige Johansson har fået en kontrakt der løber frem til sommeren 2020. Han nåede blot et halvt år i Gent, hvor han kom til i sommer fra Malmø.

Se OB - Vejle & Randers - FCK Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Jesper Helmin

21 kommentarer

Over 9000 12:04          
Udmærket! Kender ham ikke, men der manglede helt klart en mand til forsvaret, nu hvor Amartey er væk. Pelle og Antonsson skiftes til at være skadet, og Kris virker til at være på vej videre. Nogen der aner noget om hans niveau? Er han købt ind til startopstillingen?
Latter 12:05          
Lækkert indkøb, men der mangler stadig en afløser på midtbanen! Kvist/Delaney er ikke i nærheden af samme kontrol som Delaney/Amartey!
Arsenal_love 12:08          
Nogen der har en ide om hvor meget han har kostet?
Sims91 12:12          
Det ser mærkeligt ud. Han skiftede fra Malmö til Gent i sommers på en 4-årig kontrakt.
Har han ikke spillet eller været skadet? Ellers lyder det som en dyr handel for FCK. De har selvfølgelig også fået penge på bogen efter Amartey-salget.
jona460e 12:12          
Han er vel udset til at være i start-11eren. Hvis han er 1.valg på det svenske landshold så er han ikke en breddespiller i FCK ihvertfald
tofod 12:15          
Han må være hentet til startopstillingen. I forhold til, hvorfor han ikke spillede så meget for Gent, han siger selv, til FCK, at han startede med at spille de første 10 kampe, men så blev han skadet og holdet blev ved med at præstere..
Bløde babser 12:31          
Lækkert indkøb, men der mangler stadig en afløser på midtbanen! Kvist/Delaney er ikke i nærheden af samme kontrol som Delaney/Amartey!
Virkelig, det har da virket ret fornuftigt i de mange mange kampe Amartey har spillet i forsvaret.
Søndag 17. februar
Lørdag 16. februar