Luk

FCK: Kunne have solgt 5-6.000 til Malmö-kamp

| Europa League | 20 kommentarer

Infoboks

Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan (20/10)
bet365 2,62 3,50 2,50
NordicBet 2,70 3,55 2,50
Oddset 2,60 3,45 2,45

I FC København mærkes der stor interesse for de kommende kampe mod Malmö FF. FCK kunne have solgt langt flere billetter til udebaneafsnittet på torsdag.

Torsdag aften er der skandinavisk storkamp i Europa League, når Malmö FF tager imod naboerne fra FC København.

FCK har for længst meldt udsolgt til udebaneafsnittet til torsdagens kamp, og klubbens kommunikationschef, Jes Mortensen, forklarer, at der kunne være solgt langt flere billetter.

- Vi har fuldstændig udsolgt til vores afsnit til kampen, og vi har nok skuffet mange tusinde, som gerne ville have plads, siger Mortensen til bold.dk.

- Der er selvfølgelig begrænset kapacitet, og vi har været i dialog med Malmö om, at begge klubber kunne få så mange billetter som muligt til udeholdet. Der har været en fin dialog, og vi har fundet den bedst mulige løsning for begge klubber.

- Malmös stadion er ikke det største, og vi har fået knap 1.500 billetter, men vi kunne snildt have solgt 5.000-6.000 billetter og sikkert også flere end det. Der har været stor interesse.

I det hele taget har der allerede i dagene og ugerne op til torsdagens kamp været stor interesse for kampen. 

I FCK mærker man da også godt med opmærksomhed fra begge sider af Øresund.

- Der er bestemt stor interesse for denne lille nabokrig, siger Jes Mortensen.

- Vi kunne indledningsvis især mærke meget stor svensk interesse, og der har været stor interesse fra svenske medier og svenske fans.

- Men vi kan også mærke, at vores egne fans og danske medier synes, det er spændende, og at der er tale om en stor kamp, som folk glæder sig helt vildt til.

FC København træner på stadion i Malmö onsdag, og selvom der er ganske få kilometer og dermed en kort køretur mellem Malmö og FC København, bliver alle FCK-repræsentanter, trup og deslige i den svenske by fra onsdag til torsdag.

- Alle der står på holdlisten og andre repræsentanter for klubben skal være i Sverige senest 24 timer før kampstart og blive der. Det er UEFA's regler, og der er ikke så meget at rafle om.

- Det kan virke tosset, men vi ved, at det er sådan, så det er ikke noget, vi har brugt kræfter på. Vi skulle på hotel før kampdagen alligevel, og om vi overnatter på et hotel i lufthavnen i København eller på et hotel i Malmø er lidt ligegyldigt i sidste ende, siger Mortensen til bold.dk.

Mens første kamp mellem naboerne spilles på torsdag, er der returopgør i Telia Parken i december.  

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Mikkel Nøhr

20 kommentarer

Loftus 08:00          
Og Malmø ville kunne have solgt 10-12000 til opgøret i København så jeg kan ikke se det imponerende i tallet 6000. Men godt, at der er hype om Øresundsregionen. Det bliver sjovt.
Bløde babser 08:02          
Og Malmø ville kunne have solgt 10-12000 til opgøret i København så jeg kan ikke se det imponerende i tallet 6000.
Hvor kan jeg egentlig se de tal du henviser til og forstå baggrunden?
MadsLeb 08:08          
Og Malmø ville kunne have solgt 10-12000 til opgøret i København så jeg kan ikke se det imponerende i tallet 6000.
Jeg er også nysgerrig efter hvor du har 10-12.000 fra? Eller er det bare det sædvanlige FCK-had du kommer med i alle tråde som omhandler enten FCK eller klubbens tidligere spillere?
Loftus 08:13          
Malmø fan forums, Kvællsposten, Sydsvenskan og svenske bekendte. Det er dog også en større kamp for dem end det er for Fcc
Bløde babser 08:16          
Malmø fan forums, Kvællsposten, Sydsvenskan og svenske bekendte.
Det lyder til dine svenske bekendte er en super kilde.

Har du link til de avisers påstande om emnet som du skriver?
Loftus 08:21          
Foreslår du googler sydsvenskan og derefter holder kæft. Din Fcc hype virker ikke her. Æd den og forlig dig med at Malmø er en større klub mht away. Og byen København er tre gange så stor som Malmø. Malmø har 2400 billetter og har fået udvidet afsnittet. De kunne have solgt en hel langside øvre og nedre
Arsenal_love 08:25          
Loftus: kunne ikke finde noget, kan smide linket her?
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober