Luk

FCK nedjusterer forventninger efter exit

| Champions League | 40 kommentarer
Tid til forudsigelser: Wind på landsholdet og et Jakob Poulsen-comeback?
- Han skal lægge den der tabermentalitet fra sig
Bendtner som afløser for skadet N'Doye? Graulund skiller sig ud fra Superliga Uden Filter-panelet
SÅ glad var Ståle efter sen FCK-sejr – Se og hør jubel-brølet her
Emil Riis gør det igen: Skubber bolden forbi FCK'er med hånden - men brænder på det skammeligste
FCK nedjusterer forventninger efter exit
Foto: Getty Images

Efter tirsdagens farvel til Champions League-playoff nedjusterer Parken Sport & Entertaintment forventningerne med 25 millioner kroner.

Parken Sport & Entertaintment nedjusterer forventningerne til 2019-regnskabet med 25 millioner kroner efter FC Københavns farvel til Champions League-playoff.

Før tirsdagens opgør forventede PS&E et resultat før skat på 85 til 100 millioner kroner, men nu forventer selskabet et overskud på 60 til 75 millioner kroner.

Omsætningen var forventet at ligge mellem 800 og 850 millioner kroner, men forventningen sænkes nu til 760 til 810 millioner kroner.

FC København budgetterer stadig med at komme i gruppespillet i Europa League, men havde dog fået større økonomisk gevinst ved at gøre det som taber i CL-playoff end ved at vinde EL-playoff.


Af Sara Margren

40 kommentarer

Kenilworth 06:32          
Perfekt for dansk fodbold
testman 07:03          
"Perfekt for dansk fodbold"
Nej
rickrick 07:25          
Helt utrolig vigtigt for dansk fodbold, at klubben med den i forvejen suverænt største økonomi ikke får tilført yderligere +250 mio, som et CL gruppespil giver. Rent sportsligt har FCK alligevel intet at gøre i CL.

Forhåbentlig kommer vi også i fremtiden til at se flere sæsoner i Superligaen, hvor spændingen er intakt indtil langt inde i sæsonen (som de sidste to år) - og færre sæsoner, hvor FCK har nappet mesterskabet 6,8 eller 10 runder før sidste spillerunde.
bruger 147364 07:26          
Enig! 1. de får flere points ud af en sæson i EL.
2. Havde de fået endnu en tur i CL, var suppen endt - endnu mere - i skotske tilstande, med kun 1 / 1,5 hold, der kan vinde.
Niller93 07:33          
At danske fans ikke kan se det bedst hvis danske klubber klare sig godt internationalt. Brøndby, OB fans... i får det ikke lige frem nemmere til et gruppespil ved danske hold flopper..
ruhwald 07:37          
At Niller ikke kan se at hvis millionerne vælter ind hos pse vil vi få tyske stilstande, hvor der ingen spænding er om mesterskabet.
Så bliver mesterskabet købt år efter år ..
Alle Achtung 07:47          
25 mio virker ikke af meget??
Lørdag 24. august