Luk

FCK-profil: Bygger noget langt større end ECL

| Conference League | 3 kommentarer

Infoboks

FC København - OB
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,50 4,30 6,20
Oddset 1,40 4,40 7,80

David Khocholava mener, at FCK bygger noget, der er langt større end til Conference League. Han sigter efter Champions League næste år.

FC København har hentet 12 point i fem kampe i Conference League, og det har sikret løverne førstepladsen før sidste spillerunde.

Torsdag aften kommer Slovan Bratislava på besøg, og på pressemødet op til kampen deltog FCK's forsvarsprofil David Khocholava.

Han fortalte blandt andet, at han nyder at være i FCK, og selvom han ikke ville sammenligne med Shakhtar Donetsk, hvor han kom fra, ser han store perspektiver for FCK i fremtiden.

- Jeg vil ikke sammenligne to klubber, men jeg kan sige, at der er ikke stor forskel på dem, og i FCK synes jeg, vi bygger noget langt større end Conference League. 

- Jeg håber, at vi kommer i Champions League næste år, og vi har alle kort på hånden, så det afhænger kun af os og vores præstationer, siger Khocholava.

Ingen nemme kampe

Forsvarsspilleren forholdt sig også til den nye Conference League, der som bekendt afvikles for første gang i år.

- Jeg vil sammenligne den med Europa League, for det er ret meget samme turnering. Selvfølgelig er der langt bedre hold, hvis man sammenligner historisk, men det er en virkelig god turnering med virkelig svære kampe. 

- I alle gruppekampene har der ikke været nogen lette kampe, og jeg er virkelig glad for, at vi har sikret os førstepladsen før sidste spillerunde i denne gode turnering, siger Khocholava.

Den 28-årige georgier kom til FCK i sommer og er gået direkte ind i startopstillingen og er blevet en vigtig brik, hvilket han naturligvis er glad for.

- Sammenlignet med sidste sæson lukker vi færre mål ind, og det er mit hovedmål. Alle ved, at hvis vi spiller til nul, har vi fantastiske spillere i offensiven, der næsten altid vil score.

- Jeg har forsøgt at hjælpe på og uden for banen, og jeg har forsøgt at få mest mulig information fra trænere, staben og andre spillere, der hjælper med at udvikle holdet, siger David Khocholava.

FC København vinder Conference League-gruppen foran Slovan Bratislava, PAOK og Lincoln Red Imps.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar