Luk

FCK-profil dumper første halvleg af guldbrag

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Victor Nelsson mener ikke, at FC Københavns præstation i første halvleg mod FC Midtjylland var godkendt, men det blev bedre efter pausen, siger han.

FC Københavns gulddrømme led et alvorligt knæk søndag aften, da FC Midtjylland forlod løvernes hule med alle tre point i bagagen.

Derfor var skuffelsen ikke overraskende stor i FCK-lejren, og forsvarsspilleren Victor Nelsson er særligt utilfreds med de første 45 minutter.

- Det var en mindre godkendt første halvleg, og så synes jeg, at det var nogle dumme mål, vi lukkede ind. I anden halvleg fik vi kørt bolden fornuftigt rundt, hvilket vi ikke gjorde før pausen, hvor vores præstation ikke var godkendt. 

- I anden halvleg havde vi perioder med fint og godt spil, men vi mangler den sidste skarphed. Men vores anden halvleg var i hvert fald klart bedre end den første, siger Victor Nelsson til fck.dk.

21-årige Victor Nelsson er hurtigt blevet fast mand i FCK, hvor han har spillet 28 af 30 mulige kampe i 3F Superligaen siden skiftet fra FCN for snart et år siden.

Med nederlaget har FCK nu 11 point op til FCM med seks kampe tilbage.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt
Onsdag 15. juli
Tirsdag 14. juli